Sztárok

Megáll az ész: Sánta Laci felesége kockahasat villantott

Sánta Laci felesége, Juliska elképesztően jó formában van!

Sánta Laci éppen A Konyhafőnök VIP-ben bizonyítja a feleségének, hogy nagyon jól mozog a konyhában. A forgatások alatt Juliska a konditeremben tölti az idejét, hiszen egy évvel ezelőtt fogalmat tett, hogy visszanyeri régi alakját. Nehezen kezdett neki, de most már nincs megállás: a kockás hasát sokan irigylik. 

„Kb. egy éve kiraktam egy képet, nem tudom, emlékeztek-e, hogy akkor most nekikezdek az edzésnek, tudom, hogy nem lesz egyszerű, de motivált vagyok… Naaaaa, hát nem tartott olyan sokáig a lelkesedés, de elindultam az úton, ez biztos, és azóta nagyon tudatosan időt szakítok erre, ha kell, munka előtt megyek nagyon korán! Továbbra is a heti kettő alkalom a cél, de érzem, hogy egyre inkább életvitelszerűvé fog nálam válni ez az egész! Nyilván nagy mázli, hogy az edzés számomra abszolút hobbi, úgyhogy nem esik nehezemre igazából, de sokszor nehéz megoldani munka, család mellett. Önzőnek érzem magam sokszor, viszont annyira feltölt ez a típusú mozgás, hogy aztán még boldogabban, több energiával végzem az otthoni teendőket, ill. a színházban is jobb kedvű vagyok! Minden kezdet nehéz, de látni kell magunk előtt a célt!” – írja az Instagram-oldalán Sánta Juliska.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top