nlc.hu
Sztárok

Sánta Laci kellemetlen helyzetbe került a Vacsorakirályban

Sánta Laci: „A többiek szemében egy kis szőrösszívű törpe vagyok”

Kellemetlen helyzetbe került Sánta Laci, miután Bárdosi Sanyinál vendégeskedett.

A Vacsorakirály második adásában Bárdosi Sanyi látta vendégül Fésűs Nellyt, Balázs Andit, Sánta Lacit és Lukács Mikit. Nagy tervekkel vágott bele a főzésbe, de végül a bográcsban készült leves a tűzhelyen főtt, és annyi zsírt használt el hozzá, hogy az negyven leveshez is elég lett volna, majd előre pácolt húst sütött le, és túl zsíros burgonyával kínálta, desszertet sem készített, csak dinnyét kockázott fel. Az este ennek ellenére jó hangulatban telt, és bár a vendégek evés közben még egyetértettek, a pontozásnál egyedül Sánta Laci vállalta fel a véleményét. 

„Országomat, hogy ne nekem kelljen kezdeni! Ez nagyon kellemetlen szitu…” – kezdte a színész az értékelést, amivel nagyon meglepte Bárdosi Sanyit, mert legalább négy pontot várt el a vendégétől. 

„A leves egy kicsivel zsírosabb volt, mint ami kellene számomra, de ez ízlés kérdése természetesen, ennek ellenére nagyon finom volt, nekem az nagyon ízlett. A husi is ízlett. Ez a zsírban sült krumpli vagy krumpliban sült zsír, az megint kicsit zsírosabb volt számomra a kelleténél…”

Sánta Laci a Vacsorakirályban

Sánta Laci a Vacsorakirályban következetesen pontoz

Mint kiderült, Bárdosi úgy érezte, hogy ő nagyon igyekezett, ezért meglepte, amikor Lacitól meghallotta a végeredményt. 

„Tegnap Andinak nem adtam öt pontot, mert nem mertem, és mert úgy éreztem, Andi az első és nem lehet a csillagos égben kezdeni. És emiatt aztán ez most egy hármas.”

Mivel mindenki más bőkezűen osztogatta a pontokat, mintha a skálán csak a négy és az öt pont jöhetne szóba, ezért, végül Laci különösen kellemetlenül érezte magát. 

„Biztos vagyok benne, hogy a többiek szemében egy kis szőrösszívű törpe vagyok. És könnyen elképzelhető, hogy a holnapi ételem, legyen az akármilyen, a pontozásnál ez alapvetően befolyásolni fogja a többieket.”

Mivel Bárdosi megjegyzéséből, is erre következtetünk, érdekes lesz a mai Vacsorakirály, ahol végre eldől, mennyire vált be az újítás, hogy egymás szemébe kell mondani a kritikát. 

„Holnap Lacinak a menüjére nagyítóval fogok figyelni. Ha valami nem olyan lesz, márpedig nem olyan lesz… nekem túl száraz lesz a menü, már most látom előre.”

Hogy beváltja-e a fenyegetését Bárdosi és tényleg lepontozza majd Sánta Laci vacsoráját, ma este hét órától kiderül. 

Bárdosi Sanyi és Sass Dani a Vacsorakirályban

Bárdosi Sanyi és Sass Dani a Vacsorakirály második adásában

Vacsorakirály előző részében: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top