nlc.hu
Sztárok

Sánta Juliska és Balázs közös képe

Az első közös kép Sánta Juliskáról és új szerelméről, Nagy Balázsról

Sánta Juliska és színész szerelme korábban már beszéltek a kapcsolatukról, de először látni őket együtt.

Mindenki álompárként tekintett Sánta Lacira és Juliskára, minden műsorban, ahol együtt szerepeltek, látszott rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást. Valami azonban mégis megromlott, hiszen pár hónappal ezelőtt közölték, hogy véget ért a kapcsolatuk, hamarosan elválnak. Juliskáról nemrég kiderült, hogy újra szerelmes, méghozzá egyik kollégája, a 18 évvel idősebb Nagy Balázs rabolta el a szívét. Eddig szűkszavúan nyilatkoztak a kapcsolatukról, most azonban együtt mentek el az RTL Klub Reggelijébe.

A csodás Juliskara újra rátalált a szerelem, méghozzá Nagy Balázs színművész személyében! Kapcsolatukról pedig már közösen meséltek nekünk a Reggeliben! 🥰💘

Közzétette: Reggeli – 2020. december 10., csütörtök

„Mind a ketten egy nehéz időszakon mentünk keresztül, én több mint egy éve egyedül voltam, Juliska pedig éppen egy házasságból jött ki. Akkor alakult át ez az egész barátság, amikor azt kezdtem érezni, hogy hiányzik. Ragaszkodsz hozzá, várod, hogy mikor találkoztok, és egyszer csak rájön az ember arra, hogy beleszeretett a másikba” – mesélte korábban a Jóban Rosszban egykori Misije, Nagy Balázs.

A színházban találták meg a szerelmet:

sánta juliska és nagy balázs

Sánta Juliska és Nagy Balázs egymásba szerettek (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top