Sztárok

Ez zavarta Gregor Bernadettet a házasságában

Együtt a képernyőn Gregor Bernadett és Szarvas Attila. A színésznő meglepő dolgot árult el magáról a Sztárok és párokban.

Ma este a Sztárok és párok című show első adásában tűnik fel a pár hete elvált Gregor Bernadett és Szarvas Attila a TV2 képernyőjén. A páros vidáman játszik együtt, a műsorban – amelynek adását még márciusban vették fel – azonban különös dolgot mesél el magáról a 46 éves színésznő – írja a Bors. Kiderült, mennyire zavarta, amiért nem fiatalabb Szarvas Attilánál.

Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok” – árulta el Gregor Bernadett.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A bulvárlap szerint ez ugyan nem bizonyíték arra, hogy a kis korkülönbség miatt romolhatott meg a kapcsolatuk, de okozhat olyan önértékelési problémákat, amik miatt rosszul érzi magát egy nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top