nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik sokat változtak egy-egy műsor óta

Sztárok, akik teljesen megváltoztatták az életüket egy tévéműsor után

Néha meglepő, hogy mit válthat ki egy-egy hírességből egy tévéműsor. Van, aki vidékre költözött és szinte remete életet él a forgatás óta, más elhagyta a párját, de akad olyan is, aki megtanult sírni.

Vidékre költözött a Survivor után

Nagy Alexát először a Barátok köztben láthattuk, ezt követően pedig több RTL-es műsorban is feltűnt, legutóbb például a Survivorben erősítette a celebek csapatát. Miután hazatért a hétköznapinak legkevésbé sem mondható megpróbáltatásokból, eldöntötte, hogy elköltözik a nyüzsgő nagyvárosból. Alexandra békére és csendre vágyott, amit a lakatlan szigeten volt szerencséje megtapasztalni, éppen ezért vidéken kezdett új otthont keresni, s végül egy Nógrádi megyei kicsi falu 160. lakója lett.

A korábbi BK-szereplő egy takaros faházba költözött, amit hatalmas kert vesz körül és még szomszédai sincsenek a közelben. „Nagy vágyam volt egy ilyen élet, az, hogy hol, nem határoztam meg, csak annyira vágytam, hogy a természethez közel legyen” – mondta a Fókusznak Alexa, aki szerint az ember életében időszakok vannak, és lehet, hogy az ő életében most a veteményezésnek, a virágültetésnek, a természethez való közelségnek jött el az ideje. Alexandra kertjének végében egy mesebeli tó van. „Nagyon feltölt ez a nyugalom, hogy nem rohanok sehová, hogy nincs annyi ember, hogy közelebb vagyok a természethez. Ez az időszak a nyugalomról szól.”

Viszlát, egó!

Egy másik kalandos műsorban, a Totemben láthattuk az elmúlt időszakban Varga Viktort. A francia múzeumi teremőröket is kiborító énekes életében is számos változás történt azután, hogy a Bakonyban kalandozott. „Ebben a műsorban valóban új életet kaptam, mert végre megmutathattam az őszinte valóságomat” – mondta közvetlenül a finálé után Varga Viktor, na de mire is gondolt pontosan? Nos, ahogy ő fogalmazott, a műsornak köszönhetően sikerült teljesen elengedni az egóját, ott ugyanis csak úgy lehetett sikeres a csapatuk, ha ezzel a lehető leghamarabb leszámolnak. „Az életben soha nem tudtam csapatban dolgozni, mondhatni, magányos farkasként élek, de a műsorban ez megváltozott. Magamon is meglepődtem, de valahogy ösztönösen nem akartam senkit überelni vagy elnyomni” – magyarázta a Borsnak Varga, akiben a Totem számos gyerekkori emléket felszínre hozott, s visszatalált önmagához, így azt is sikerült megmutatnia a nézőknek, hogy ő egy csupa szív ember.

Nem ő az egyetlen, aki sokat változott a Totem forgatása alatt. Krausz Gábor is hasonló tapasztalatokról számolt be. „Azt éreztem magamban, hogy a Totem végére sokkal elfogadóbb és jobb ember lettem – magyarázta a Mokkában Tóth Gabi férje.

Szabó Dóri Varga Viktor Totem tv2

Szabó Dóri és Varga Viktor a Totemben (Fotó: TV2/Ódor Dorottya)

Magányos farkasból vibráló személyiség

Úgy tűnik, hogy a kalandozós, elutazós, versenyzős műsorok változtatnak a legtöbbet egy-egy ember életén. A következő történet is ezt a példát erősíti: Szente Gréti 15 millió forinttal a zsebében és egy hatalmas serleggel térhetett haza Dominikáról, ahol megnyerte az Exatlon Hungary harmadik évadát. Azonban nemcsak annyiban változott az élete, hogy a bankszámláján lényegesen több pénz lett a finálé után. A Blikknek beszélt arról, hogy míg  – Varga Viktorhoz hasonlóan – korábban igazi magányos farkas volt, aki jobban szeretett egyedül lenni, addig a forgatás alatt ez is megváltozott benne. „Sokszor eleve nemet mondtam programokra, vagy az utolsó pillanatban lemondtam őket. Most sokkal inkább igénylem, hogy emberek között legyek, hogy megosszák velem a gondolataikat, nyitottabb lettem. Sőt, én szervezek programokat, a barátaim szerint kifejezetten vibrálok, életvidámabb lettem. Örülök ennek, mert sokat küzdöttem azzal korábban, hogy ennyire befelé forduló voltam.”

Bár rengeteget nyert, egyéb változás is történt Gréti életében, nem sokkal a hazatérése után szakított akkori barátjával. „A párkapcsolatomat illetően sajnálom, hogy így alakult, főleg, hogy az én érzéseim miatt lett vége. Nem tett jót a távolság” – mondta a Story magazinnak.

Szente Gréti Exatlon hungary

Szente Gréti (Fotó: Fülöp Dániel)

Sírni volna jó…

Apróságnak tűnhet a következő változás, pedig ha belegondolunk, kicsit sem az! Világversenyeken indult, kőkemény edzéseken vett részt évtizedekig, megélte a mélységet és a magasságokat is Kucsera Gábor, mégsem láttuk gyakran sírni. Amikor az egykori sportoló igent mondott a Farm VIP első évadára, talán ő maga sem tudta, hogy milyen érzéseket vált majd ki belőle ez a műsor. Amikor pedig több külön töltött hét után találkozhatott a forgatáson a feleségével, Tápai Szabinával és a gyerekeivel, Gábor szeme könnybe lábadt. „Nagyon jó érzés volt, amikor megláttam őket, és a kezemben foghattam a gyermekeimet… Felkavaró élmény volt számomra. Olyan vízen járok, amilyenen még nem jártam soha életemben. Meghatódtam. Nem tudom, mikor sírtam utoljára” – mondta az érzelmi hullámvasútról Kucsera, aki bár nem nyerte meg a műsort, de bizonyosan számos értékes élménnyel, felismeréssel ment haza.

Kucsera már nem lesz ott a második évadban, de az egykori X-Faktor-győztes, Oláh Gergő igen. Ő annyit árult el a forgatásról, hogy a Farmban eltöltött idő alatt sokat megtanult önmagáról. „Hihetetlen, hogy egy ilyen közeg mennyire át tudja formálni az embert, viszonylag rövid idő alatt is. Nagyon sokat fejlődtem konfliktuskezelésben. Miközben néztem, mások hogyan csinálják, vagy éppen figyeltem magamat, hogyan reagálok egy-egy keményebb szituációban” – magyarázta a Ripostnak az énekes, aki azóta is kimondja a véleményét és az érzéseit, mert tapasztalata szerint ez nagyon fontos a hétköznapokban.

Nekem ez korábban nem ment túl jól és inkább őrlődtem magamban.

Nos,  Oláh Gergő valóban kimondja, ami bántja, például annak is hangot adott, hogy mennyire nem értett egyet Gáspár Laci döntésével az idei X-Faktorban.

Oláh Gergő Farm VIP

Oláh Gergő a Farm VIP[sc_cts_position slug="roadblock030" clear="1"]-ben (Fotó: TV2)

Hinni önmagunkban!

A Nyerő Páros legutóbbi szériáját az Éjjel-nappal Budapestből ismert Kamarás Norbi, és kedvese, Kármán Odett nyerte meg. A páros hölgy tagja rengeteget változott a műsornak köszönhetően. „Nekem ez a műsor kellett ahhoz, hogy másképp gondolkodjak magamról. Sok új dologban kipróbáltam magam, sokszor nem túl hétköznapi szituációkban, és szerintem egészen ügyesen megoldottam. Tudom, hogy miben kell még fejlődnöm, és azon vagyok, hogy ezeken a dolgokon változtassak. Javult az önértékelésem, teljesen elmúlt az önbizalomhiányom, ezt részben a műsornak köszönhetem” – magyarázta Odett a nekünk adott interjúban. ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbi szerint is sokat változott a párja a műsor óta, abszolút pozitív irányba. „Ahogy ő is mondja, nem küszködik már önbizalomhiánnyal, ami számomra is óriási boldogság.”

Kamarás Norbi Kármán Odett Nyerő páros

Kamarás Norbi, és kedvese, Kármán Odett a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub)

Isten veled, szerelmem! 

Egy ilyen műsor után egy kapcsolat vagy erősödik, vagy akár szakításig is gyengülhet. A Nyerő Páros után sok-sok ‘Isten veled’-nek! lehettünk már tanúi. Az első évadban szereplő Szabó Zsófi és férje már rég nincsenek együtt, sőt, Zsófi már Shane Tusup párja, szóval elmondható, hogy ez a műsor nem erősítette ezt a házasságot, inkább pontot tett a végére. Pumped Gabo sem Sebestyén Ágnessel csapatja már. Nagy románc volt, saját valóságshow-t is kaptak, de a Nyerő Páros rajtuk is kifogott. Két évvel a műsor után lett vége Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea kapcsolatának, mivel „túl nagyok voltak köztük a nézetkülönbségek”. A mostani évad is tartogatott bőven szakítást: L.L. Junior még a felesége oldalán vett részt a Nyerő Párosban, ám Kinga nyáron elköltözött a közös otthonukból és azóta sem élnek együtt. Állításuk szerint ők párterápiára járnak, szeretnék megmenteni a házasságukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top