nlc.hu
Sztárok

A Farm VIP 2. évadának szereplői

Hamarosan indul a Farm VIP – kiderült, idén kik szerepelnek a celebrealityben

November 22-én indul a Farm VIP 2. évada.

A Big Picture konferencián tartott prezentációjában Fischer Gábor elárulta, hogy november 22-én indul A Farm VIP legújabb évada, valamint az is kiderült, már lehet jelentkezni a Séfek Séfe 2022-es versenyébe. A TV2 Csoport programigazgatója lerántotta a leplet arról is, milyen műsorokat készít jövőre a TV2. Újra képernyőre kerül a páros vetélkedő, a Drágám, add az életed!, ismét forog a Szerencsekerék Kasza Tibivel, tavasszal újra lesz Sztárban Sztár, megújulva tér vissza a képernyőre az Exatlon Hungary, jól ismert sztárok utazós kalandjait követi az Ázsia Expressz és egy vadonatúj, saját gyártású sorozat is debütál Mucsi Zoltán főszereplésével, Pepe címmel.

A TV2 Csoport programigazgatója nyilvánosságra hozta, hogy november 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja. Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat. Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

farm piros csapat

Farm VIP piros csapat (Fotó: TV2)

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, szintén Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével. Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

farm vip sárga csapat

Farm VIP sárga csapat (Fotó: TV2)

Az idén induló műsorok sorában hátra van még a világsikerű párkereső reality, a Bachelor – A nagy Ő premierje is, amiben Tóth Dávid olimpikon igyekszik megtalálni szíve hölgyét. Ebben segítségére lesz a reality műsorvezetője, Stohl András is. A legendás formátum első adását néhány héten belül láthatják a nézők.

Az előadás egyik legjobban várt része az volt, hogy milyen műsorokkal készül a jövő évben a TV2. Újra várja a mindenre elszánt jelentkezőket a Séfek Séfe negyedik évada és visszatér a nyár egyik sikerműsora, a Szerencsekerék is, természetesen Kasza Tibivel. Megújulva folytatódik az Exatlon, és egy régen sugárzott műsor is újra képernyőre kerül: a párok kapcsolatát és idegeit próbára tévő Drágám, add az életed!. Ördög Nóra vezényletével újra keletre utaznak a sztárpárok: visszatér az Ázsia Expressz. Nagyszabású show-műsor nélkül sem maradnak a TV2 nézői, újra parádés átalakulások szemtanúi lehetnek majd tavasszal a Sztárban Sztár legújabb szériájában.

A prezentációból az is kiderült, hogy új, heti sorozattal is készül a TV2, Pepe címmel. A széria eredetije spanyol formátum, aminek a magyar adaptációját az IKO gyártja majd a TV2 számára. A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeret-furdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára. A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top