nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi és Nagy Noémi konfliktusa

Bódi Sylvi és Nagy Noémi keményen egymásnak feszült a Farm VIP-ben

Demcsák Zsuzsa egy asztalhoz ültette a két celeb-versenyzőt, hogy mondják egymás szemébe, mi a konfliktus közöttük ahelyett, hogy csak félmondatokkal szurkálódjanak egymással.

Bódi Sylvi és Nagy Noémi egymásnak feszült a Farm VIP 2 legutóbbi adásában. Demcsák Zsuzsa ugyanis komolyan bekérdezett a két játékosnál, hogy miért nem jönnek ki egymással. Erre úgy döntött Sylvi és Noémi, hogy nem kertel. Belementek a konfliktusba.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi a Farm VIP-ben (Fotó: Sajtószoba)

„Lányok, őszintén! Van valami pici nézeteltérés közöttetek, amit lehetett érzékelni, valahányszor találkozott a két csapat, és ti ellentétes csapatban voltatok?” – faggatta ki őket a műsorvezető. Mire Bódi Sylvi belevágott: „Azt gondolom, volt pár dolog, ami rosszul esett. Nyilván, hogy tökre beépült a Noémi ide, és akkor elment, és hirtelen úgy meg párszor odapörkölt nekünk így az orrunk alá. De hát betudjuk ezt annak, hogy a csapatok versenyeztek egymással, és ő nagyon ‘sárga’ lett, úgyhogy volt pár dolog, ami nekünk rosszul esett”.

Nagy Noémi is felvette a kesztyűt: „Most mit vártatok?! Odakerültem egy újabb csapatba, egyébként akiket nagyon megszerettem. Plusz ott volt a Viki, akit úgy éreztem, hogy védenem kell. És azért azt is elmondtam, hogy nem a régi pirosakkal van a problémám, hanem ezzel az új piros csapattal, mert teljesen más lett az atmoszféra”.

Bódi Sylvi példákat is felhozott arra vonatkozóan, hogy mi esett neki rosszul Noémi beszólogatásai közül: „Például a paradicsompürénél:Hát mi tudjuk! Annyiszor csináltuk’ – mintha mi hülyék lennénk és sose csináltuk volna, úgy éreztem”.

Noémi erre így reflektált: „Nem, ez nem úgy volt. Ez azzal kezdődött, hogy azt mondtad, mutassuk meg az üvegeket, mert biztos nincsen jól feltöltve”. Ezt azonban Bódi Sylvi már kikerekedett szemekkel hallgatta.

Olvass még a Farm VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top