nlc.hu
Szabadidő

Farm VIP: Singh Viki kiakadt Nagy Noémire

Farm VIP: „Amit Noémi a hátam mögött mondott, azt nem teszem zsebre” – Singh Viki kiakadt a kiesése után

Az énekesnő visszanézve csalódott a farmbeli partnerében.

Singh Viki esett ki a szerdai Farmgyűlés után, Buzás Dórival csapott össze egy erőpárbajban. Az énekesnő sírva tette rá a voksát az Exatlon-versenyzőre, majd pedig sírva hívta ki, ennek ellenére szeretné, ha végigvinné a versenyt. Viki a szavazás előtt Noémivel osztotta meg a gondolatait, akinek nem tetszett az énekesnő érvelése és ezt a kamerák előtt is elmondta. Valószínűleg ezen akadt ki Viki, aki ezt a közösségi oldalán is megosztotta.

Ma távoztam a Farmról, és szerintem mondanom sem kell, hogy így vissza nézve az eseményeket rettentően vegyesek az érzéseim!! Szomorú és mélységesen csalódott vagyok

– kezdte a bejegyzést. „Az első, amit szeretnék kiemelni, hogy megdöbbentő, hogy az emberek (a kommentekből ítélve) mennyire egy lapon említenek Noémivel ( abszolút TÉVESEN). Azt, hogy én bárki ellen áskálódtam volna, visszautasítom és kikérem magamnak!! Attól, hogy valaki mellett ott állok egy szituációban, vagy együtt kell dolgoznunk egy termelési feladaton, még nem jelenti azt, hogy egyformák vagyunk!! Nyilván, mivel a piros csapatból együtt mentünk át a sárga csapatba, picit egymásra voltunk utalva az elején, de ez ennyi. (…) De amit ma Noémi mondott a hátam mögött, azt nem teszem zsebre… Őszintén?! Teljesen lesokkolt, amit a képernyőn láttam!! Bánom, hogy naiv voltam és bánom, hogy nem küzdöttem! Ha mindezt tudtam volna, amit most már a műsor után tudok, biztosan nem Dórit hívtam volna ki, hogy gyakorlatilag feláldozzam magam!!” – írta.

singh viki farm

Singh Viki (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top