nlc.hu
Sztárok

Kármán Odett és Kamarás Norbi lettek 2021 Nyerő Párosa

Kármán Odett és Kamarás Norbi lettek 2021 Nyerő Párosa: ,,Euforikus pillanat volt, amikor kimondták a nevünket”

Kamarás Norbi és Kármán Odett kerültek fel a dobogó legfelső fokára az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. Mint mindenkinek, nekik is voltak nehéz pillanataik, hullámvölgyeik, de együtt ezeken is túlléptek. Az nlc-nek meséltek arról, hogy mit adott nekik a műsor, hogy utólag mik a tapasztalataik és hogy miben segített a kapcsolatuknak ez a rengeteg új élmény.

Először is gratulálok. Mikor kezdtétek el azt érezni, hogy akár meg is nyerhetitek a Nyerő Párost? 

Norbi: Az utolsó előtti nap, amikor eldőlt, hogy bekerültünk a TOP3-ba. Akkor kezdtem el érezni, hogy innentől már akár meg is lehetne nyerni. Előzetesen azt gondoltam, ha Zitáékkal döntőzünk, akkor kevesebb esélyünk van, hiszen ők jó kapcsolatot alakítottak ki mindenkivel és azt hittem, ezért több szavazatot is kapnak majd. Zita olyan volt, mint a villa pszichológusa, ment emberről emberre, mintha éppen rendelne. Abban viszont biztos voltam, hogy Gusztiék ellen nyernénk.

Odett: Az eleje óta hittem benne, hogy nyerni fogunk. Nagy bennem a versenyszellem, imádok versenyezni és győzni. Úgy voltam vele, hogy muszáj megnyerni, nincs más lehetőség. 110 százalékot adtunk bele végig, mindig biztattam Norbit is, hiszen ő mindig csak három napra előre tervezett. Hittem magunkban, a kapcsolatunkba, tudtam, hogy akár meg is nyerhetjük. A döntőben viszont elengedtem, mert azon a ponton már nem rajtunk múlt, hogy mi lesz a végeredmény.

Mit éreztetek, amikor kimondták a neveteket a végén?

Norbi: Mintha valami álom lett volna, napokig nem tudtuk feldolgozni. Hosszú folyamat volt ez az előkészületektől kezdve a forgatáson át, néha megterhelő is, ezért igazán boldog voltam, hogy mi lettünk a Nyerő Páros. A végén odajöttek hozzánk a stábtagok, a kiesett játékosok, mindenki gratulált, mi pedig nagyon büszkék voltunk magunkra abban a pillanatban, és azóta is.

Odett: Őszintén mondom, még sosem éreztem ilyen büszkeséget, leírhatatlan érzés volt, nem is nagyon tudom mihez hasonlítani. Euforikus pillanat volt.

Kamarás Norbert és Kármán Odett

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

Amikor először veszélyzónába kerültetek, azt a kapcsolatotok is megsínylette. Ha ott hazamentek, lehet, hogy nem maradtok együtt?

Odett: Többször előfordult korábban is, hogy jobban összekaptunk, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Azt gondolom, annál azért erősebb a kapcsolatunk, hogy emiatt szétmenjünk. Az biztos, hogy én nem szakítottam volna ezen okok miatt, de én sokkal jobban bírom a veszekedéseket. Norbi utál vitázni, számára összedől a világ, amikor valamin jobban összeveszünk, nehezen tűri a konfliktusokat.

Norbi: Nagy kudarcként éltük volna meg, az biztos. Nem ingott meg a kapcsolatunk, ennél azért biztosabb lábakon állunk. Ettől függetlenül, nem szívesen mentem volna haza egy ilyen veszekedés után. Ha nem vesztünk volna össze, lehet, hogy azokat a voksokat, amiket az empátia miatt kaptunk, nem ránk teszik. Szégyelltem magam, hogy ezt egy országnak kellett látnia, el kellett volna fojtanom magamban az indulatokat, de mégis úgy gondolom, hogy ez lendített minket tovább a műsorban.

Volt olyan holtpont ezen kívül, amikor azt éreztétek, elfáradtatok?

Odett: Szerintem a veszekedés volt a holtpont, de minden nap stresszeltem azon, hogy bent maradjunk és végig tudjuk vinni a játékot. Mindig a következő lépésen járt az eszem, nem tudtam megnyugodni.

Norbi: A veszekedés után beindult a szekér, és minden feladatban az élbolyban végeztünk. Jöttek a sikerélmények, amik feltöltöttek minket, kicsit könnyebben vettük ezek által az akadályokat. Fantasztikus érzés volt, hogy jól működtünk együtt, igazi párként küzdöttünk.

Kamarás Norbert és Kármán Odett

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

A társaitoktól eleinte többször elhangzott, hogy nem félnek a ti teljesítményetektől. Ez hogy esett nektek?

Odett: Belőlem soha nem néznek ki semmit, már kislány korom óta jellemző. Valamiért – ennek ellenére – még mindig bízom magamban. Én jól tudom, hogy mire vagyok képes, ezért mosolyogtam is a bajszom alatt sokszor. Bíztam a párosunkban, bíztam Norbiban. Mondtam is magamban, hiába tartotok gyengének, majd meglátjátok, ki nevet a végén.

Norbi: A személyünkkel kapcsolatban is volt előítélet a villában. A harmadik-negyedik napon éreztem, hogy többen nyitnak felénk: elkezdtek megismerni minket és rájöttek, hogy lehet velünk beszélgetni és egyébként nagyon nyitottak is voltunk az ismerkedésre.

Utólag van olyan, akinek a riportszobás kijelentésein meglepődtetek?

Norbi: A játék alatt sok konfliktusról és ellentétről lemaradtunk. Utólag azt látom, hogy semennyire nem voltam képben a többiek vitáiról. Én a magánéletben is ilyen vagyok, nem szeretek belefolyni mások életébe, az nem rám tartozik. Jól elvoltunk Odettel, egymásra figyeltünk. Volt olyan, hogy elmentünk lepihenni pár órára és mire visszamentünk a villába, minden megváltozott: szövetségek köttettek, vagy éppen bomlottak fel. Nekünk az volt a legfontosabb, hogy olyanok maradjunk, mint a kinti életben. Akkor sem szomorkodtam volna, ha nem nyerünk, jó tapasztalatokat szereztünk.

Milyen volt visszanézni a műsort? Van olyan, amit utólag másképp csinálnátok?

Odett: Jó volt újraélni mindent, de mégis minden nap izgultam a TV előtt. Egyszer is nagyon sok volt ennyi új dolgot megélni, másodjára még durvább volt. Semmin nem változtatnék, hiszen nyertünk, így volt kerek az egész.

Norbi: Ha bármit megváltoztatnánk, akkor nem biztos, hogy így alakul. Elégedettek vagyunk azzal, amit viszontlátunk magunkból.

Kamarás Norbert és Kármán Odett

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ki az, akivel a mai napig tartjátok a kapcsolatot?

Norbi: Zitáék abban a városban laknak, mint édesanyámék, már kétszer is voltak nálunk, nemrég pedig Fecót is elhívtam. A műsor adott nekem egy barátot is, az ő személyében.

Odett: Edinával és Csutival jó a kapcsolatom, de Rebiékkel is szoktunk találkozni. Ahogy Norbi mondja, Zitáékkal is eltöltöttünk együtt két délutánt.

Van olyan, akit – így utólag megnézve a műsort – inkább elkerültök?

Odett: Mindenkivel volt jó és rossz tapasztalatunk is. Nem vagyunk haragtartóak, de azokkal, akikkel nincs közös pontunk, nem tartjuk a kapcsolatot.

Norbi: Visszanézve az adásokat, azért volt pár interjú, ami meglepett, vagy rosszul esett, de túlléptem ezeken is.

Megváltoztatott titeket a Nyerő páros?

Odett: Nekem ez a műsor kellett ahhoz, hogy másképp gondolkodjak magamról. Sok új dologban kipróbáltam magam, sokszor nem túl hétköznapi szituációkban, és szerintem egészen ügyesen megoldottam. Tudom, hogy miben kell még fejlődnöm, és azon vagyok, hogy ezeken a dolgokon változtassak. Javult az önértékelésem, teljesen elmúlt az önbizalomhiányom, ezt részben a műsornak köszönhetem.

Norbi: Azt vettem észre Odetten, hogy nagyon megváltoztatta a műsor, abszolút pozitív irányba. Ahogy ő is mondja, nem küszködik már önbizalomhiánnyal, ami számomra óriási boldogság.

Kamarás Norbert és Kármán Odett

Fotó: Neményi Márton

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Odett: Saját ruhamárkát szeretnék majd egyszer, hiszen divattervezést tanultam, ez a szakmám. Szeretek új dolgokat kipróbálni, majd meglátjuk, mit hoz az élet.

Norbi: Én azt szeretném, ha Odett férfiruhákat is tervezne és én lennék a modellje. (nevet) Komolyra fordítva a szót, hétköznap esténként látható az Éjjel-Nappal Budapest az RTLII-n, ami remélem, még sokáig így lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top