nlc.hu
Sztárok

Oláh Gergő kiakadt az X-Faktor mentorain

„Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni” – Oláh Gergő kiakadt, amiért elengedték az X-Faktorból Mohácsi Anettet

Többen nehezményezik, hogy az X-Faktor mentorai nem juttatták tovább Mohácsi Anettet.

Mohácsi Anett lesújtó történettel kezdte meg a szereplését az X-Faktorban: a mentorok nem tudták, mire számíthatnak, aztán a 31 éves édesanya akkorát énekelt, hogy leszakadt a plafon. Ez még kétszer előfordult, ám a mentorházas produkciója nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, ez pedig a mentorának, Gáspár Lacinak is szemet szúrt. Végül Catherine Dederick és Anett került a „veszélyzónába”, ahonnan csak egy versenyző térhetett vissza: a mentorok a rapper mellett döntöttek.

mohácsi anett

Mohácsi Anett (Fotó: RTL)

A nézők eléggé kiakadtak, hogy egy ilyen hatalmas tehetségnek nincs helye ebben a műsorban, tegnap késő este pedig az egykori X-Faktor-győztes, Oláh Gergő is elmondta a véleményét.

„Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori… Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a Mentorházban… Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni… stb… és szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnak… Nagyon sajnálom, hogy a Mentorokra bízta… Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad!”

– írta a közösségi oldalán a hamarosan a Farm VIP-ben látható énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top