nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: ők jutottak be a Mentorházba

Megvannak az X-Faktor mentorházas versenyzői

Kiválasztotta a mentorgárda, kiket visznek tovább a Mentorházba.

Az X-Faktor vasárnap este Csobot Adél, Puskás Peti és ByeAlex székes megmérettetésével folytatódott és kiderült, kik jutottak a Mentorházba a Zenekarok, a Lányok és a Fiúk kategóriájából.

X-Faktor

Drámából és könnyekből nem volt hiány az X-Faktor Táborában (Fotó: Sajtóklub)

Szombat este Gáspár Laci dönthetett arról, hogy  a 22 pluszos kategória énekesei közül kiket visz magával a Mentorházba. Íme a 6 énekes a 22 éven felüliek közül, akik továbbjutottak az X-Faktor következő fordulójába:

Az X-Faktor tábor második adásában, vasárnap este ByeAlex többször is csalódott, de volt olyan versenyző, akinek már most hatalmas rajongótábort jósolt a mentor. Drámai pillanatok és kemény döntések árán, de kiválasztotta a mentor azt a 6 fiút, akivel a Mentorházban folytatja tovább a munkát. Ők lettek ByeAlex mentorházas versenyzői:

Csobot Adél nem hagyta, hogy befolyásolják a döntését és sokszor szembement mentortársai véleményével. Megalakult az ő végleges csapata is: a Crush, a Kultúrkör, a The Harmonies, a DD Night, a The Palace és a Beneath My Skin már biztosan ott lesznek a Mentorházban.

Puskás Peti nem fogta vissza az érzelmeit, ugyanis több versenyzőnek is sikerült megríkatni a mentort. Ő is összeállította a csapatát: Kovács Harmat, Nagy Regina Martina, Szakács Erika, Ferenczi Kamilla, Hegyi Hanna és Tabatabai Nejad Flóra már biztosan ott lesznek a Mentorházban.

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top