nlc.hu
Sztárok

Vidéken kezdett új életet Nagy Alexandra

Nagy Alexandra egy Nógrád megyei faluba költözött, ő lett a 160. lakó

A Barátok közt színésznője egy aprócska falura cserélte le a nyüzsgő fővárost.

Nagy Alexandra egy Nógrád megyei kis faluban találta meg azt a békét és nyugalmat, amit a Survivor során megszokott és nem mellesleg álmai kertesházát is. Ő lett a 160. lakó a faluban – számolt be a Fókusz.

Nagy Alexandra

Nemrég a Survivorban bizonyított Nagy Alexandra – Fotó: Sajtóklub

Vidéki háza egyáltalán nem egy fényűző luxusvilla, csupán egy aprócska faházikó. Még nem készült el teljesen, de már most tükrözi Nagy Alexandra ízlését. A Barátok közt színésznője nem mondja, hogy sosem tér vissza régi életmódjához, egyelőre viszont jól érzi magát vidéken.

Bevallotta, régi vágya volt egy kertesház, ahol nincsenek szomszédok. A helyszín mindegy volt számára, csupán azt akarta, hogy a természethez közel legyen az új otthona.

Környezete először furcsán nézett rá, amikor bejelentette, hogy vidékre költözik, miközben korábban minden estéjét a zajos belvárosban töltötte. “Szerintem az embernek időszakai vannak, és megvolt az az időszakom is. Most pedig lehet, hogy a veteményesnek, a virágültetésnek, a teraszon lévő pihengetésnek és a főzésnek van itt az ideje” – indokolta.

Olvass még Nagy Alexandráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top