nlc.hu
Sztárok

Survivor: Nagy Alexandra sokat változott

Survivor: Nagy Alexandra 40 napig volt túlélő, ennyit változott ez idő alatt

Nagy Alexandrának is véget ért a Survivor: mutatjuk, mennyit változott a játék alatt.

Nagy Alexandra úgy utazott el Dominikára, hogy bizonyítani szeretné, igenis elég rátermett ahhoz, hogy végigvigyen egy ilyen játékot. Ez részben sikerült neki, hiszen több mint 40 napig volt a szigeten és két nap választotta el a finálétól. Voltak konfliktusai és rossz napjai, de sokkal jobban viselte a zord körülményeket, mint ahogy azt sokan előzetesen gondolták. Mutatjuk, mennyit változott a Survivor végére ahhoz képest, ahogy az első napon kinézett.

„Amikor megérkeztem a szállodába, belenéztem a tükörbe és megláttam magam, akkor egy döbbenet volt rajtam, hogy ki ez az ember, ki ez az arc. Teljesen önmagamnak érzem magam, de az az arc, aki utoljára visszanézett rám a tükörből, teljesen másképp nézett ki. Szabadságot érzek, tessék, most már mindenhogyan láttak az emberek: smink nélkül, kócosan, kialvatlanul, nyűgösen, sírva, nevetve. Már nincsenek titkaim senki előtt” – mondta Nagy Alexandra, akinek a legjobban a szerettei, a barátai hiányoztak, de nagyon boldog, hogy átélhette ezt az egészet. Számára a beilleszkedés volt a legnehezebb és nagyon vágyott rá előzetesen, hogy ne keveredjen vitába, de ezt nem tudta megelőzni.

Még több Survivor: 

nagy alexandra

Nagy Alexandra (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top