nlc.hu
Sztárok

Szembesítés a Survivorben

Nagy Alexandrát gyengének, Bálintot kétszínűnek tartják a társaik, a Survivor-szereplők ezt egymás szemébe mondták

Szembesítették egymást a Survivor játékosai, Nagy Alex szinte az összes negatív jelzőt bezsebelte.

A Survivor tegnapi részében szembesítették a versenyzőket, ezúttal nem volt lehetőség mismásolásra, egymás szemébe kellett mondani, hogy mit gondolnak a másikról. Nagy Alexandra gyakorlatilag az összes negatív jelzőt megkapta a viselkedésre: gyengének és hisztisnek tartják a társai, de Bálintot sem olyannak gondolják, amit eddig mondtak róla.

Nagy Alexandrát az említett két jelző mellett szürkének tartják, valamint a társai többsége szerint nem érdemli meg a fődíjat, illetve nehéz vele együtt élni. „Évekkel ezelőtt, ha megkaptak volna ezeket a jelzőket, talán nem is kellett volna ennyi, zokogtam volna valamelyik pálma tövében és mondtam volna, hogy kész, ennyi, hazamegyek. Pont ez az öröm számomra: eltelt egy pár év, tudtam dolgozni magamon és azt érzem, hogy amit mondanak mások, az nem definiál engem” – mondta Nagy Alex a kamerák előtt.

survivor szembesítés

Szembesítés (Fotó: RTL)

Bálint is megkapta a magáét, őt kétszínűnek tartják a többiek, bár ő maga sem érti, hogy miért. „Folyamatosan azt hallom a többiektől, hogy ez hazudik, az hazudik, ez mást mondott, ez azt mondta. De nem hallom a nevem, mégis én vagyok a legkétszínűbb. Soha senkit nem árultam el itt és nem is fogok soha, de ha engem tartanak a legkétszínűbbnek, akkor tartsanak engem. Az a kétszínű, aki rám rakta” – mondta Bálint. Később kiderült, hogy azért gondolják ezt róla, mert Zsófival aludt és egyre bizalmasabb a kapcsolatuk.

Még több Survivor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top