nlc.hu
Sztárok

Survivor: Tibi feladta a játékot

Survivor Tibi feladta a játékot: „Semmire nem vágyom, csak arra, hogy normálisan elgyászoljam a testvéremet”

Szilvási Tibor a játék eleje óta küzdött az érzelmeivel, végül az akarata győzött.

Szilvási Tibor a Survivor első napjaiban vallotta be csapattársainak, hogy az utazás napján meghalt a testvére. Sokat gondolkodott rajta, hogy vállalja-e a szereplést, vagy hazamenjen, de a szerettei arra biztatták, hogy küzdjön. Tibor azonban – érthető módon – nagyon rosszul viselte a gyászt, minden reggel sírt és nem is tudott úgy teljesíteni, ahogy azt elvárta magától, ezért végül úgy döntött, hogy feladja a játékot – ezt a tegnapi adásban közölte Joe-val.

„Napról napra harcol az akaratom a lelkemet és érzem, hogy az akaratom egyre jobban fogságban tartja a lelkemet és egyre jobban őrlődök. Hiányzik a gyász, a szeretteim és semmire nem vágyom jobban annál, hogy végre átöleljem a szüleimet és végre gyászoljak úgy, ahogy azt illik. (…) Győztes vagyok és soha nem adnék fel semmit, de az élet próbára tett és lehet, hogy alkudnom kell önmagammal” – mondta Tibi, aki végül feladta a játékot. 

Tibi a szállodából is bejelentkezett:

Még több Survivor: 

szilvási tibor

Tibor feladta a játékot (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top