nlc.hu
Sztárok
Keményen beszóltak a Survivor játékosainak

Szétszedik a kommentelők a Survivor játékosait

Egy teljesen nomád környezetben kell boldogulniuk, miközben éheznek, fizikai feladatokat teljesítenek és elviselik a meleget, a hideget és embertársaikat. Ennek ellenére bőven kapnak rosszindulatú kommenteket a túlélőshow versenyzői.

Még vécépapír sincs, alig van mit enniük, a földön alszanak – a Survivor játékosai tényleg a túlélésért küzdenek, a kommentelők mégsem kímélik őket – derült ki a Fókusz riportjából.

Survivor

Bőven kijut a nézői kritikákból a Survivor játékosainak (Fotó: Sajtóklub)

Hiába próbáltak ápoltak maradni, rengetek kritika érte őket. Különösen Survivor Sabira (Pongrácz Sabira) külseje miatt szóltak be, mondván ő az élő példa arra, hogy az ember teljesen máshogy néz ki az Instagramon, mint a valóságban.

Rácz-Fodor Rózsa sem úszta meg a rosszindulatú kommenteket: a legtöbb támadás a napallergiája miatt érte. „Megkaptam a kommentelőktől, hogy én biztos alkoholista vagyok, ezért néz ki így az arcom. Meg, hogy ragyás vagyok” – mesélte a már kiesett játékos.

Olvass még a Survivor játékosairól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top