nlc.hu
Sztárok

Survivor: Összemelegedett Bálint és Zsófi

Survivor: Összemelegedett Bálint és Zsófi, a nézők taktikára gyanakszanak

Zsófi és Bálint egyre több időt töltenek együtt, a minap egymás mellett is aludtak.

A Survivor hétfői adásában egyesült a két törzs, ezáltal elindult az egyéni játék. Első körben Gáspár Evelin és Catherine Dederick bizonyultak a leggyengébbnek, így ők a Holtak szigetére kerültek. A többiek együtt maradtak, máris elindult a taktikázás, hiszen a játék ezen szakaszában már nem csapatban kell gondolkodni. Mindenkinek feltűnt, hogy Zsófi és Bálint egyre több időt töltenek együtt – a nézők a lány részéről taktikának gondolják a közeledést.

Bálint egyre többet kérdez Zsófi civil életéről, sok időt töltenek együtt, sőt, együtt is aludtak a minap, amit egyből kiszúrt Kabát Peti és elbeszélgetett a VV-hőssel.

,,Nehogy megbízz benne és az ujjai köré csavarjon, ne legyél naiv! Ha tetszik neki, vagy te tetszel neki, ő nem hülye. Nehogy beszerelmesedj, love in the air” – mondta Kabát Peti a barátjának, majd hozzátette, ő egy rutinróka és nagyon nehéz átverni. 

Közben Járai Máté és Nagy Alexandra is elkezdtek beszélni arról, hogy Zsófi mindent megtesz a győzelemért és valószínűleg arra hajt, hogy a Bálintot is a szövetségesévé tegye. Elhangzott, hogy most még nem félnek a fiú döntéseitől, de később veszélyes lehet.

survivor bálint és zsófi

Zsófi az ujjai köré csavarta Bálintot? (Fotó: RTL)

Még több Survivor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top