nlc.hu
Sztárok

Survivor: Zsolt gazda reagált a kiesésére

Zsolt gazda reagált a kiesésére: azt kéri a nézőktől, hogy ne szidják az őt kiejtő lányokat

Zsolt gazda nem számított a kiesésre, ennek ellenére nincs benne harag.

Gáspár Evelin, Sabira és Zsófi összefogtak a Survivorben és végül kiszavazták az általuk erősnek vélt Zsolt gazdát a versenyből. Erre a fordulatra senki nem számított, arra pedig főleg, hogy Evelin összefog a civilekkel a celebek ellen. Kapott is hideget-meleget az elmúlt napokban a szövetségeseivel együtt, amire a kieső Brindzik Zsolt reagált a közösségi oldalán.

„Azonkívül, hogy látom, mennyi pozitív energia árad felém, bizony megláttam a negatív oldalát is. Az a negatív oldal pedig nem más, mint a lányok pocskondiázása, amire mondhatnám, hogy akár még jogos is lehetne, de összességében senki nem érdemli meg, hogy így beszéljenek velük. Az, hogy rám tették a voksukat, egy taktikai döntés volt, mind játékosok vagyunk. Az, hogy együtt kell élniük azzal, hogy ilyen szitkozódás megy az éteren, nem feltétlenül érdemlik meg és nem is kellene erre pocsékolni az energiánkat” – mondta Brindzik Zsolt, akiben egyáltalán nincs harag a lányok felé. Hozzátette, lehet, hogy az életben nem ilyenek és egész szerethetőek, de abban nem lát bele. Arra kéri a rajongókat, hogy adjanak nekik egy második esélyt.

zsolt gazda

Zsolt gazda reagált a kiesésre (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top