nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes legutóbbi távozója, Nemazalány mesélt

„Amikor felvettem a maszkot, kisebb pánikom volt” – Az Álarcos énekes Zsiráfja, Halastyák Fanni mesélt

Az Álarcos énekes harmadik adásában lepleződött le az egyik közönségkedvenc, a Zsiráf. Halastyák Fanni, akit sokan csak Nemazalány művésznéven ismernek, az utolsó pillanatban bukott le.

Egy szuperkártya ugrott az Álarcos énekes legutóbbi adásában, mert hiába voltak magabiztosak a nyomozók, a Kacsát nem sikerült leleplezniük, viszont egy lépéssel közelebb kerültek a megoldáshoz: nem Oszvald Marikát rejti a jelmez. Érthető, hogy a megújult csapat bizonytalanabbul tippelt, de Fluor Tomi végül csak eltalálta, kit rejt a Zsiráf maszk: Halastyák Fannit, vagyis Nemazalányt.

Halastáyk Fanni, vagyis Nemazalány nagy kedvenc volt az Álarcos énekesben

Halastáyk Fanni, vagyis Nemazalány nagy kedvenc volt az Álarcos énekesben (Fotó: RTL)

„Azt hittem, hogy Zsófi találja majd ki, mert vele többször találkoztam, és azt gondoltam, hogy  a mozgásból leveszi, ezért lepett meg, hogy Fluor Tomi leplezett le” – mesélte Fanni az Álarc mögöttben. 

„Zseni élmény volt ott állni a színpadon és ebben részt venni, meg az is, hogy nem látnak az emberek és azt csinálok, amit akarok. Nincs megfelelési kényszer, és egy állat bőrébe bújva jót buliztam a közönséggel is. (…) Amikor először vettem fel, kicsit rosszul is lettem, egy kisebb pánikom volt, nagyon rossz volt, a második próbánál viszont már olyan volt, mintha rám öntötték volna.”

Fanni nemigen tud táncolni, noha gyerekkorában tanult alaptáncokat, mint a cha-cha-cha, rumba, mégis úgy érzi, hogy átlépte a saját korlátait. 

„Hogy ilyen koreográfiákat megtanuljak, ehhez nekem valahogy nincsen érzékem, de nem csak ez volt kihívás. Ugye a maszk, a lábam 37-es, ez a Zsiráf cipő kétszer akkora, és volt, hogy ott voltam fent, miközben tériszonyom van, és most minden félelmemet egyben leküzdöttem. Amikor ott voltam fent, remegtem és magamban mondtam, hogy most vagy soha. Olyan félelem volt bennem, hogy néha azt sem tudtam, hol vagyok, csak mentem előre.”

Tetszett neki az Álarcos énekesben, hogy rengeteg mindent kipróbálhatott, éppen ezért nem is volt csalódott. 

„Hatalmas élmény volt,  nem vagyok csalódott, de maradtam volna még. Olyan, mint amikor  a gyerek kint van a játszótéren és az anyukája mondja, hogy most haza kell menni, de neki nincs kedve. Hát ilyen érzésem volt, nem akartam hazamenni.”

"Amikor felvettem a maszkot, kisebb pánikom volt" - Az Álarcos énekes Zsiráfja, Halastyák Fanni meséltHarmadik produkciójával szerette volna megmutatni, mennyire tud énekelni, és bánja, hogy nem adhatta elő  Kovács Katitól a Találkozás egy régi szerelemmel című dalt. Viszont abból a szempontból könnyebbség volt mindez, hogy nem kellett tovább titkot tartania. 

„Nehéz volt titkolózni, egy formációban vagyok benne és Sofinak magyarázni, hogy mit csinálok, hova megyek. Az volt a fő sztorim, hogy Budapestre költözöm, ami igaz is, és erre fogtam mindent. Volt pár fellépésem, amikor nagyon nehéz volt kimagyarázni, miért nem tudok elmenni. Utólag is bocsásson meg mindenki.”

Fanni az elmúlt években sok mindenbe belekóstolhatott. Két évvel ezelőtt vitathatatlan sikert ért el a LiL G-vel közös számuk, nagyjából már akkor, amikor felkerült a YouTube-ra.

Ha valamiért nem hallottad még a Nemazalány és Lil G első slágerét, a Petőfi Sándort, akkor íme: 

Tudjuk, hogy a 34 milliós letöltés csak egy szám, de vitathatatlanul a siker egyik mutatója, ahogy az is, hogy Fanni 2018-ban az X-Faktor színpadán is fellépett, a Stolen Beattel adták elő ugyanezt a dalt. 2019 januárjában a két lány rajongó rosszul élték meg, hogy Lil G és Nemazalány külön utakon folytatja, és bár azt mondták, mindez nem érinti a barátságukat, egyszerűen csak zeneileg mást akarnak már.

Fanni új formációja Sofival szintén szép sikereket ért el, különösen a második közös dalukkal: 

Álarcos énekes idei évada: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top