nlc.hu
Sztárok

Szabados Ági nagyon belevaló volt az Álarcos énekesben

Szabados Ági: „A párom biztatott, ha úgy éreztem, valami kifogott rajtam az Álarcos énekes próbáin”

Az első álarcok egyike volt a Róka, amelyet az Álarcos énekes új évadában bemutattak. Bár a nyomozók vakon voltak, mégis az első adásban leleplezték Szabados Ágit.

Gondolom, csalódott voltál, hogy csak ennyit mutathattál meg magadból.

Maximalista vagyok, szóval nem kertelek, egyáltalán nem úgy terveztem, hogy eddig jutok, és hát ki ne lenne csalódott, ha ilyen korán kiesik egy játékból?

Örültél, amikor felkérték erre a műsorra?

Híradósként szigorú szabályok kötnek, hogy melyik műsorban szerepelek, erre igent mondtak a főnökeim. Itt egy egészen új oldalamat mutathattam meg, mint öt éve a Konyhafőnök VIP-ban, de abban hasonlít a két műsor, hogy mindkettővel magamnak is bizonyítottam. 

Szabados Ági szexis Róka volt az Álarcos énekesben

Szabados Ági szexis Róka volt az Álarcos énekesben

Pontosan mit? 

A saját korlátozó hiedelmeimtől szabadultam meg. A Konyhafőnök VIP előtt meggyőződésem volt, hogy nem tudok jól főzni, de ahogy haladtam előre a versenyben, megtanultam olyan technikákat, ami önbizalmat adott. Az Álarcos énekes pedig segített megszabadulni attól a tévképzetemtől, hogy nem tudok énekelni. Na jó, most sem mondom, hogy tudok, de szerintem van nálam rosszabbul szóló énekesnő is. (nevet) 

Ráadásul, Beyoncé amúgy sem könnyű, és ott az ének mellett a tánc is. A koreográfiánál, gondolom, számított a táncos múltad. 

Hát igen, ettől a résztől nem is rettegtem annyira, a koreográfiánál magabiztosabb voltam, mint az éneklésben, bár 10-15 éve nem álltam színpadon. Ami nagyon jól esett, hogy a próbán, ahol a táncosokkal gyakoroltam, összesúgtak a hátam mögött, hogy a három évad alatt én vagyok a legjobb táncos. Tippelgettek is, vajon ki lehet a Róka jelmezben, de egyszer sem hangzott el a nevem. (nevet) Sajnálom, hogy nem maradhattam tovább, mert rengeteget gyakoroltam és a következő dalom még látványosabb lett volna. 

Igen, látványos koreográfiát kaptál már elsőre is. A jelmezedben mennyire volt könnyű megugrani ezeket a feladatokat? 

A Róka egy hálás karakter volt, a ruhám testre simult és bár itt-ott kitömték, alapvetően nem akadályozott a mozgásban. Féltem is, hogy mondjuk egy olyat kapok, mint tavaly az Elefánt, hiszen tudtam, hogy nekem a mozgás ad magabiztosságot. Mondjuk a maszkban létezni, na az valóban kihívás volt.

Melyik része volt kihívás: nehéz volt maga a Róka fej, vagy az ezzel járó kötöttségeket viselted nehezen, hogy például nem beszélhetsz senkivel, csak táblákkal kommunikálhatsz? 

Inkább az előbbi. A titoktartás könnyen ment, nagyon átszellemültem, és a játék részének tekintettem. 10 éve dolgozom az RTL-ben, és mókás volt, amikor egy régi ismerős szerkesztő bemutatkozott nekem, vagy mondjuk nagyon figyeltem, hogy a Fókuszos kollégám előtt ne buktasson le a járásom, vagy a gesztikulációm. 

És otthon kit avattál be? 

A páromat, Bencét, és egy barátnőmet. A szüleimnek is meglepetés a szereplésem.

Korábban mondtad, hogy nálatok a párod a nyugodtabb természet és ez mindig jó hatással van rád. Gondolom, ez most különösen jól jött.

Persze! Ott volt mellettem, biztatott, és amikor elbizonytalanodtam, hogy nem tudok valamit megugrani, ő volt az, aki igazi szurkolóként mondta, de megcsinálod! Rengeteget készültem a műsorra, és jól esett a támogatás. 

Készültél a nyomozókból is? 

Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy egy teljesen új brigád nyomoz utánunk. Fluor Tomi klipjében például szerepeltem. Attól viszont tartottam, hogy esetleg ő felismer, bár keveset találkoztunk. 

Szabados Áginak kellett levennie a maszkot

Szabados Áginak kellett levennie a maszkot

Mit szóltál, hogy teljesen új Nyomozók elé kerültél? 

Mit szólhatnék, hiszen elsőre estem ki (nevet) Mit szólhatnék, hiszen elsőre lepleződtem le (nevet) Az új nyomozókat hajtotta a kíváncsiság. Ráadásul, az új szabály miatt ketten is lelepleződtünk, ez most pont nem kedvezett nekem. 

Ennek ellenére olyan volt a műsorban szerepelni, ahogy elképzelted? 

Nem, sokkal jobb és izgalmasabb! Bármikor újra vállalkoznék rá.

Az Álarcos énekes korábbi szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top