nlc.hu
Sztárok

A Wellhello új klipje

Oszvald Marika bombát ugrik a medencébe, Fluor Tomi zokniban szexel – ilyen lett a Wellhello új klipje

A Wellhello legújabb klipjében több híres ember is feltűnik.

Bevállalós klippel és a tőlük megszokott társadalomkritikával jelentkezett a Wellhello – a kisfilmet Anger Zsolt rendezte, de több híresség is feltűnik benne.

„Ahogy Jennifer Lopez, úgy mi sem szeretnénk, hogy a sok ékszer, vagy a tele pénztárca bárkit megzavarjon abban, hogy józanul lásson minket a kristályokkal kirakott köntösünkben” – mondta Fluor Tomi a Nemszámítapénz című új Wellhello-dalról, amiben azt bizonygatják, nem változtatta meg őket a pénz és a siker.

„Már azelőtt is parasztok voltunk, hogy gazdagok lettünk volna.”

A szerzemény az Apuveddmeg című gigasláger folytatása, a klipben pedig ezúttal jól látható, hogy „apu megvette”. A dalszöveget nem kevés iróniával fűszerezték, a Wellhello most is az őket körülvevő világból inspirálódott, de ettől függetlenül bárminemű egyezés valós történetekkel csak a véletlen műve lehet – jegyezték meg viccesen. Az elképesztő videót Anger Zsolt rendezte, és rengeteg hazai hírességet vonultatott fel benne, ráadásul a klip Rocco Siffredi pornóvillájában forgott. A szereplők teljesen szürreális jelenetekben váltják egymást a videóban.

oszvald marika

Oszvald Marika a Wellhello legújabb klipjében (Fotó: Youtube)

„Az egyik pillanatban Istenes Bence ételfutárként hozott ki 50 darab lángost, a másikban Nagy Ervin és Anger Zsolt szórakoztatott minket udvari bolondként, aztán mire felocsúdtunk Oszvald Marika medencei bombájából, már Széll Tamás szórta a kaviárt a lángosunkra, hogy aztán Szabados Ági jelenete kövesse ezt, a megbántott, otthon felejtett barátnő szerepében” – meséli a formáció. – Az, hogy Anger Zsolt szerepel is benne, giga nagy megtiszteltetés, mert nálunk nagyobb Aranyélet-fan nincs az országban, zavarba ejtően felnézünk rá. Zseniális volt vele a közös munka és imádjuk a végeredményt is.”

A híres Siffredi-villa ráadásul annyira megihlette Fluort, hogy bevállalt egy szexjelenetet is. „Mániákusan szeretek aljaskodni és ez jó görény lett, rég nevettünk ennyit Diazzal. Volt egy időszak, amikor féltem, hogy eltűnik belőlem ez a fajta genyóság, de szerencsére van itt még bőven” – poénkodott.

Íme, a klip:

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top