nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás Hosszú Katinka teljesítményéről

Vitray Tamás: „Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta saját magát és méltatlan helyzetbe hozták a vezetői”

Vitray Tamás szerint kizárt dolog, hogy Hosszú Katinka és az úszósport vezetői nem tudták, hogy baj van.

Vitray Tamás televíziós legenda, aki 21 olimpiát közvetített pályafutása során, kifejtette a véleményét arról, hogy Hosszú Katinka saját maga számára is csalódást keltően szerepelt a tokiói olimpián.

Vitray Tamás a Spirit FM Beszóló című interaktív közéleti rádiós műsorában azt mondta: szerinte az eredmények vitatása mellett fontosabb, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó méltatlan helyzetbe hozta saját magát és méltatlan helyzetbe hozták a vezetői.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: MTI / Czimbal Gyula)

Szerinte kizárt dolog, hogy az úszósport vezetői nem sejtették, hogy baj van, hiszen laikusként maga Vitray is érezte, hogy valami nincs rendben, és Hosszú Katinka nem a tőle megszokott eredményeket hozza.

Biztos, hogy nem volt felkészülve. Biztos, hogy tudta. Biztos. Esküdni mernék rá, hogy tudta, hogy nem megy. Nem lehet nem tudni. Ez nem olyan sportág. Órával mérik a teljesítményt, egy stopper megmondja azt, halál pontosan. Nem vezető az, aki biztat, bátorít és elfed. Mibe húzták bele? Mibe engedték bele?

– méltatlankodott Vitray Tamás.

A tévés úgy gondolja, egy rafináltabb sportoló, ha érzi, nem megy a dolog, azt mondhatta volna, beteg, és visszalép. Vitray mégis úgy érzi, az Iron Lady mostani teljesítményével nem pusztította el a korábbi eredményeit.

(ATV)

Hosszú Katinka a tokiói olimpián:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top