nlc.hu
Szabadidő

Hossz Katinka és a a 200 méteres vegyesúszás elődöntője

Hosszú Katinka dühösen és csalódottan távozott egy elődöntőről

Az olimpiai bajnok úszónő a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 méteres vegyesúszás döntőjébe.

A címvédő Hosszú Katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

A világcsúcstartó Hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal korábban az előfutamban. Ennek ellenére biztosította helyét a fináléban, mivel a másik futamból mindössze ketten előzték meg, írja az MTI.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú, aki 400 méter vegyesen ötödik lett, a továbbjutás ellenére nem ment végig a vegyeszóna kanyargós útvonalán, kibújt a kordonok közül, levágta az utat, majd dühösen és csalódottan összepakolta a holmijait és távozott.

A döntőt közép-európai idő szerint szerdán 4.45-kor rendezik.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka a 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női 200 méteres vegyesúszásának elődöntőjében a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 27-én (Fotó: MTI / AP / Petr David Josek)

Friss hírek a tokiói olimpiáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top