nlc.hu
Sztárok

Verrasztó Evelyn és Jansik Szilárd az olimpián

Párként az olimpián: Verrasztó Evelyn úszásban, a szerelme, Jansik Szilárd vízilabdában képviseli az országot

Jansik Szilárd és Verrasztó Evelyn is kijutott az olimpiára, ám a szigorú szabályok miatt nem lehetnek túl sokat együtt.

Ez egy furcsa olimpia, sokak szerint még az is csoda, hogy egyáltalán megrendezték. Nem lehetnek nézők, szinte mindennap tesztelik a versenyzőket, szinte sehova nem mehetnek és még az olimpiai falu elrendezése is eltér a megszokottól – de legalább volt értelme a felkészülésnek. A vízilabdázó Jansik Szilárd és az úszó Verrasztó Evelyn három éve egy párt alkotnak, mindketten kijutottak a tokiói játékokra, ám szinte alig látják egymást.

A szerelmesek egy egyesületnél versenyeznek, kiegészítik egymást, és amikor tehetik, a helyszínen szurkolnak a másiknak. Érdekes, hogy bár mindketten ott vannak Tokióban, most gyakorlatilag kevesebbet látják egymást, hiszen a szigorú szabályok miatt alig lehet kimozdulni a hotelekből. Egy biztos, a magyarok egy emberként szurkolnak az úszóknak és a vízilabda-válogatottnak is, de egymásra is számíthatnak. 

Olvass még az olimpiáról az nlc-n:

verrasztó evelyn jansik szili

Verrasztó Evelyn és Jansik Szilárd (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top