nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Áron és felesége kapcsolata

Még ki sem hirdették az eredményt, Szilágyi Áron már hívta is a feleségét, Bettit

Távkapcsolat, mégis csodás a viszony a kardozó és felesége közt.

Felesége egyedül nézte Szilágyi Áron versenyét hajnalban, a sportoló pedig még az eredményhirdetés előtt, rögtön a győztes tus után felhívta Bettit – írja a Bors. Szilágyi London és Rio de Janeiro után Tokióban harmadszor is megnyerte az egyéni versenyt az olimpián, a férfiak mezőnyében ilyenre még nem volt példa a világon. A felesége csodálkozott is, hogy már az eredményhirdetés előtt telefonált – mondta a kardozó Gundel Takács Gábornak a Magyarock videójában.

2012 óta vannak együtt, 2017-ben házasodtak össze. Betti volt az, aki végig hitt benne, s tudta, hogy Áronnak összejön sorozatban a harmadik arany is. Ahogy Szilágyi ki is emelte, a „feleségének mindig igaza van, most is” – írja a lap. Mivel egyedül nézte a (végül nyertes) meccset, nem kérdés: a többit is egyedül nézi majd. 

A Bors információja szerint éppen ezért távkapcsolatban élnek, mivel az asszony Londonban dolgozik egy banknál. Havonta csak néhány napot találkozhatnak személyesen, de szerelmük ettől csak erősebb lesz.

Szilágyi Áron

Fotó: MTI / Illyés Tibor

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top