nlc.hu
Sztárok

Kovács Ági olimpikonunk az Álarcos énekesben

Kovács Ági: „Egy ember miatt vállaltam el az egészet, hogy meglepjem”

A második adásban lepleződött le az Álarcos énekes Csigája és bár Kovács Ági még szívesen maradt volna egy-két alkalomra, de valójában boldog, mert amiért igent mondott a műsorra, az teljesült.

Tegnap este lepleződött le az Álarcos énekes Csigája, és az RTL Klub show-műsorának nyomozói  teljesen vakon voltak ezúttal is. Kovács Ági vidáman mesélte, hogy elismerésnek élte meg a tippeket. 

„Eltökéltem, hogy színésznőnek adom majd elő magam, kicsit rájátszottam a mozgásra is. Óriási nagy pozitív visszajelzés volt, amikor énekesnőkben és színésznőkben gondolkodtak a nyomozók, ez azt jelenti, hogy jól sikerült a játék” – kezdte az nlc-nek az olimpikon, aki egyáltalán nem érezte kihívásnak, hogy egy különleges jelmezben kell mozogni, szerinte erre voltak a próbák.

A Csiga jelmez különleges volt, de Kovács Ági könnyedén mozgott benne

A Csiga jelmez különleges volt, de Kovács Ági könnyedén mozgott benne (Fotó: Sajtróklub)

„A koreográfiám is inkább vicces volt, túlzásokkal megtűzdelve, és úgy éreztem, elég időm volt ezt begyakorolni. A színpadtól sem jöttem zavarba, pedig azt hittem, az idegen terep miatt furcsa lesz, de szerintem a kulcs a felkészülésben rejlett. Így igazán tudtam élvezni színpadon töltött perceket, és úgy érzem, tényleg jól teljesítettem.”

A legnagyobb meglepetés talán az volt, hogy Ági valóban jól énekelt, és a nyomozók sem tudták el dönteni, vajon hallották-e már korábban ezt a hangot. Amikor elérkezett a forgatás ideje, Ági már tisztában volt a képességeivel, de mint mondta, azért nem egészen így indult ez a verseny. 

„Csak arra koncentráltam, hogy olyan dalt válasszunk, amit el tudok énekelni és elő tudok adni. Képzelheted, hogy meglepődtem, amikor az énektanárom közölte, tisztán énekelek. Hatalmas meglepetés volt, mert nem gondoltam, hogy van egy kis érzékem a zenéhez.”

Az Álarcos énekes második adásában a Csigát leplezték le, Kovács Ági örült, hogy részt vehetett a műsorban

Az Álarcos énekes második adásában a Csigát leplezték le, Kovács Ági örült, hogy részt vehetett a műsorban (Fotó: Sajtóklub)

Ági teljesen átszellemült, ahogy a jelmez rákerült, és a titoktartás sem okozott neki nehézséget. Az egészet játéknak élte meg, azt pedig kifejezetten szerencsésnek érzi, hogy nyáron voltak a próbák és a forgatás.

„Ilyenkor még nem állandó beszédtéma az Álarcos énekes, és lázas nyomozás ezt követően indult csak be, nyáron mindenki kicsit szanaszét van, a napirend is teljesen más. Ha mindez nem a nyári szünetre esett volna, sokkal nehezebb dolgom lett volna, az tény. Különösen, hogy eltitkoljam a fiam, Dominik elől, mire vállalkoztam. Ő most tízéves, és csak miatta vállaltam el ezt a műsort, meg akartam lepni, és ez sikerült is.”

Dominik nagy Álarcos énekes-rajongó, és éppen az előző adásnál mondta az édesanyjának, hogy szerinte szerepelhetne egyszer ebben a produkcióban. 

„Na, akkor nehezen álltam meg, hogy ne mondjak semmit, és így egy kicsit örülök, hogy korán lelepleződtem. Amikor mentem a próbákra, Dominik nem kérdezett semmit, hol a szüleimmel, hol az édesapjával volt, és teljesen természetes neki, hogy dolgozni járok, így nem is kérdezősködött.”

Az olimpikon csak ritkán szerepelt az elmúlt években, mert 13 éve abbahagyta a élsportot és azóta megtalálta a hivatását, tanárként, trénerként és karrier coachként úgy érzi, a helyére került. 

„Szeretek emberekkel foglalkozni és nem esik nehezemre a hallgatás, imádom azt a dinamikát, amit egy előadás alatt megélek, vagy éppen, amikor egy vezető szemében látom, hogy sikerült lendületet adnom neki. A szakmámban is mindenkit arra biztatok, lépjen ki a komfortzónájából, és most ezt tettem én is. Anyukám nevetett is rajtam, mikor meséltem, hogy igent mondtam az Álarcos énekesre. Ő velem együtt izgult, hogy sikerüljön meglepnem Dominikot, és úgy érzem, ezt teljesítettem. Nekem ez a történet így is kerek, nem nyerni mentem.”

Az Álarcos énekest Kovács Ági Dominik miatt vállalta e

Az Álarcos énekest Kovács Ági Dominik miatt vállalta el (Fotó: Sajtóklub)

Álarcos énekes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top