nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin reagált a támadásokra

Gáspár Evelin reagált az őt ért támadásokra: „Mondtam, hogy lesznek olyan lépéseim, amit a való életben nem tennék meg”

Gáspár Evelin reagált az elmúlt napok kommentcunamijára.

A Survivor pénteki részében a törzsi tanács után végül Zsolt gazdának kellett elbúcsúznia a társaitól. Gáspár Evelin, Sabira, Zsófi és Rózsa írta az ő nevét a papírra, miután megbeszélték, hogy szerintük ki kell tenni az erős férfiakat a csapatból, hiszen a végén csak így lehet esélyük. A döntésük után kaptak hideget-meleget, ám Brindzik Zsolt megvédte őket a közösségi oldalán.

Gáspár Evelin elmondta, rengeteg támadást kap a pénteki adás óta. „Felháborító és elkeserítő számomra, hogy a kommentelők, a nézők ilyen komolyan veszik ezt a játékot. Halálos fenyegetéseket és nagyon durva üzeneteket kaptam az elmúlt pár napban. Hihetetlen, hogy egy tévéműsorban történt dolgot ennyire a szívükre vesznek és beleélik magukat. Ez egy taktikai játék, ahhoz, hogy valaki nyerjen, nem lehet végig barátkozni. Bárcsak a saját életüket tennék helyre ahelyett, hogy ilyeneket írnak nekem… Régóta vagyok a médiában, láttam már mindent, ezért lelkileg nem visel meg, mégis megbotránkoztat, hogy miként reagálnak az emberek. Ezeken a műsorokon szórakozni kéne, kikapcsolódni, ehelyett felidegesítik magukat. 14-15 éves gyerekek írnak üzeneteket, hogy mennyire csalódtak és mit kellene velem csinálni. A bemutatkozó filmemben direkt elmondtam, hogy lesznek olyan lépéseim, amit a való életben nem tennék meg, hiszen nem vagyok ilyen ember, de a verseny miatt igenis megléptem. Ha ezért elítélnek, akkor ítéljenek, én nem változtatnék semmin” – mondta az nlc-nek Gáspár Evelin.

survivor törzsi tanács

Survivor törzsi tanács (Fotó: RTL)

Még több Survivor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top