nlc.hu
Sztárok

Feljelentette egyik zaklató rajongóját Nagy Alexandra

Nagy Alexandrának több ijesztő esete is volt a rajongóival, egyik zaklatóját fel is jelentette a 37 éves színésznő

Több rajongója is túlzásba esett, és megnehezítette az egykori Barátok köztös életét.

Nagy Alexandrának több ijesztő esete is volt rajongóival. A 37 éves színésznő – akit hamarosan láthatunk a Survivor című műsorban – saját bevallása szerint vonzza az őrülteket. A Fókusznak elárulta, számos alkalommal környékezték már meg agresszívebb és kevésbé erőszakos formában a rajongók.

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra többször kapott már agresszív üzeneteket, amikor nem válaszolt rajongói levelekre (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

Azt mondja, a közösségi oldalakon már el sem olvassa az üzeneteket, amik idegenektől érkeznek. Fél megnyitni és tart attól, hogy mit talál bennük.

„Nehezen helyezkedem bele ebbe a helyzetbe, hogy még mindig, 10 év után is az emberek felismernek, odajönnek hozzám, hogy fotózkodni szeretnének. Mivel vegyesek a tapasztalataim, ezért nem feltétlenül vagyok nyitott, még a pozitív dolgokra sem, mert annyira sok negatív dolog is ért már ezzel kapcsolatban, hogy inkább már tartom a távolságot az emberektől. Volt olyan rajongóm, aki túlzásba esett és megnehezítette a mindennapi életemet. Őt fel is kellett jelentenem. Sokan vannak, akik bántó üzenetet írnak úgy, hogy nem ismerik a másikat. (…) Vannak, akik először kedvesen írnak, de ha nem válaszolsz, (…) akkor átfordul és gyűlölködő lesz” – vallotta be Nagy Alexandra, aki azt is elárulta, hogy bizonyos oldalain, ami nem a személyes profilja, egyáltalán nem nyitja meg a rajongói leveleit, mert fél tőlük. 

„Több ijesztő esetem is volt. Voltak, akik régebben az RTL-nél vártak. (…) Muszáj határt tartanom, mondván: ez az én életem, az a ti életetek, és annyiban fonódik össze, ameddig én a képernyőn vagyok” – jelentette ki.

Őket sem kímélték:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top