nlc.hu
Trend

Nagy Alexandra testalkata

Vékonysága miatt bélyegezték meg Nagy Alexandrát

Testalkata miatt folyamatosan ostorozzák a Barátok közt sztárját.

Nagy Alexandrát már többször megszólták amiatt, hogy mennyire vékony. “Alkatilag vagyok ilyen vékony. Világéletemben ezt a fajta fizimiskát tartottam. Ilyenkor felmerül, hogy biztosan evésproblémáim vannak, vagy éppen az, hogy durván diétázom” – árulta el a Fókuszban.

Nagy Alexandra

Erős bántásokat is kap az alakja miatt Nagy Alexandra – Fotó: Sajtóklub

A Barátok közt színésznője a nyuszis magazin utolsó számában kendőzetlenül mutatta meg bájait. “Kinek mi tetszik. Van, akinek nem tetszik ez a vékony alkat. Vagy, hogy nem vagyok 90-60-90, és a teltkarcsúak tetszenek neki inkább. Minden jó, ami egészséges” – jelentette ki a Survivor-ben is bizonyító Nagy Alexandra, akit sokan kritizálnak a vékony testalkata miatt, de ő nem veszi magára a negatív beszólásokat.

Az az igazság, hogy az olyan testalkatú lányok, mint én, akik nem mellben erősek, azoknak egy kisebb hízás is egészen más. Ha nagyon meghízol, akkor nagyobb lesz a hasad a mellednél. És ez már kényelmetlen érzés” – fedte fel testalkata hátrányait a 37 éves színésznő.

 

 

Olvass még Nagy Alexandráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top