nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Alexandra bőrproblémái

Szégyelltem magam a kinézetem miatt – Nagy Alexandra tinédzser kora óta bőrproblémákkal küzd

Nagy Alexandra régóta szenved a bőrproblémája miatt, de ma már tudatosan törekszik arra, hogy elfogadja magát.
Nagy Alexandra

Nagy Alexandra csaknem húsz éve küzd azzal, hogy milyen az arcbőre, most pedig őszintén beszélt a bőrproblémáiról. A Barátok közt sztárja a Blikknek azt mondta, nagyjából 15 éves volt, amikor elkezdődtek a bőrproblémái, amelyekkel ma is küszködik.

„Alapvetően aknés, pattanásos a bőröm, erre jön rá az úgynevezett dermatománia, amelynek a lényege, hogy akár önkéntelenül is piszkálja, vakarja az ember a bőrét, ez egyfajta stresszoldás, és sokszor észre sem vettem, hogy éppen ezt csinálom. Ennek lett az eredménye az, hogy hegek maradtak az arcomon, és ezek a korábbi problémákkal együtt súlyos gondokat okoztak”

– mondta a színésznő.

Nagy Alexandra ezért állandóan sminkben van, és sokszor olyan erős szégyenérzete volt a kinézete miatt, hogy lemondta a programokat. Ám a mindennapi munka nem állhat le, muszáj kamera elé állni.

A közösségi oldalra írt gonosz kommenteket ma már figyelmen kívül hagyja, szerinte sokan nem is gondolnak bele, mennyi lelki és pszichés kárt tudnak egy rossz megjegyzéssel okozni.

Alexandra tudatosan törekszik arra, hogy elfogadja önmagát, és nem titkolja, hogy mivel küzd, de a mai napig nagy levegővétel kell ahhoz, hogy lemossa a sminkjét. A közösségi oldalon minimális retus van a képein, de szerinte nem hazudik a követőinek, mert nem próbálja meg úgy előadni, hogy a nap minden percében így néz ki.

(Kiemelt kép: Instagram/Nagy Alexandra)

Nagy Alexandra az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top