nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra éve

Nagy Alexandra éve elég mozgalmasra sikerült

Nagy Alexandra 2020-ban egyáltalán nem unatkozott. Érték jó és rossz dolgok is a Barátok közt színésznőjét.

Nagy Alexandra 2020-as éve nem volt eseménytelen. Kiderült, hogy véget ér a Barátok közt, így a színésznő is elveszíti a munkáját, azonban más feladatok is vártak rá. A színésznő jelenleg két magazinműsor – Édesítő és Kalandozó magazin – társműsorvezetője az RTL-nél, így bízik abban, hogy valamilyen formában továbbra is képernyőn marad. 

A Konyhafőnök VIP-ben Alexa egészen a döntőig menetelt, ahol viszont elsőként esett ki.

Mint sok hazai hírességet, őt sem kerülte el a koronavírus, ami nagyon megviselte.

„Hihetetlenül gyenge voltam, már attól kimerültem, ha egy teát kellett főznöm magamnak. Négy napig aludtam a kimerültségtől szinte egyfolytában, és nagyon fájtak a végtagjaim. Olyan érzés volt, mintha az izmaim rövidebbek lettek volna, és feszültek volna folyamatosan” – mesélte Alexandra.

Nagy Alexa miután kiesett a Konyhafőnök VIP-ből

Nem volt eseménytelen a 2020-as év Nagy Alexandra számára sem (Fotó: Nagy Alexa/Instagram)

Korábban magánéletéről is vallott, miszerint lassan szeretne édesanyává válni.

„36 évesen érett meg bennem a gondolat, hogy én is szeretnék megállapodni. Lassan el tudnám képzelni, hogy legyen családom. Korábban sokszor nyilatkoztam azt, hogy lehet, nem is fogok szülni. Ez az érzés most megváltozott bennem, jó lenne, ha nemsokára édesanya lehetnék. Nagyon szeretem egyébként is a gyerekeket, még azon is elgondolkoztam, hogy pszichológiát kezdek el tanulni és gyerekeknek segítenék” – nyilatkozta Nagy Alexandra az nlc.-nek.

Nagy Alexandra jól érzi magát a bőrében: 

(Nyitó kép: Nagy Alexandra/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top