Sztárok

Nagy Alexandra, bár vetkőzött már férfi magazinnak, inkább cuki csaj akar maradni: “Ez a biztonságosabb”

Már kilenc éve a Barátok közt állandó szereplője Nagy Alexandra, aki mindenkit elvarázsol. Hiába a Playboy címlap, a színésznő nem tartja magát szexszimbólumnak.

Egyszerre van meg benne a kislányos báj és a dögös nő, ahogy Iszak Eszti is mondta a Toplista legutóbbi adásában a színésznőről, aki 2011 óta állandó szereplője a Barátok köztnek.

“Örök szerény alkat vagyok inkább és sosem gondoltam, hogy ‘hú, én mennyire jó csaj vagyok’. Ennél én bátortalanabb és visszahúzódóbb vagyok” – mondta Nagy Alexandra, bár sokan talán ezt nem hinnék róla, hiszen a forgatásokon, fotózásokon magabiztosan mozog a kamerák előtt egy szál fürdőruhában is. Sőt!

Görgényi Fruzsina, Truckenbrod Fanni és Nagy Alexandra a Barátok közt forgatásán fürdőruhára vetkőztek

Görgényi Fruzsina, Truckenbrod Fanni és Nagy Alexandra a Barátok közt forgatásán fürdőruhára vetkőztek (Fotó: RTL/ Barátok közt)

A Playboy utolsó magyarországi címlapján Nagy Alexandra pózolt félmeztelenül, és erre a lap főszerkesztője büszkén emlékezett vissza, Alexandrának pedig igazán kellemes élmény maradt, hogy ilyen körülmények között is biztonságban tudta magát érezni a fotózáson. 

“36 éves vagyok, szerintem ez az utolsó olyan időszak, amikor az ember olyan képeket készíthet magáról, amin még jól néz ki” – mondta a tavalyi Playboy fotózáson a színésznő, aki magabiztosan viselkedett a műteremben. 

Nagy Alexandra levetkőzött a Playboy magazinnak

Nagy Alexandra levetkőzött a Playboy magazinnak

Vannak, akik a színésznőért a megjelenése miatt rajonganak, akik viszont ismerik, azok a kedvességét emelik ki vele kapcsolatban. Ez megmutatkozik abban is, ahogyan Alexandra a kollégáiról mesél, például a Toplista kapcsán. 

“A @rtltoplista a @baratokkozt_hivatalos szépséges lányait veszi górcső alá! Ajjaj! Mindegy, ki mit gondol, szerintem mindegyikőjük csodálatos és gyönyörű kívül belül! (Azok is,akik a képen nem szerepelnek, sajnos nincs-csak csajos- közös fotónk. Legyen!!)”

Ő maga nem tartja magát a végzet asszonyának, bár könnyen elvarázsolja a környezetét. 

“Ha választanom kéne a cuki csaj és a szexi csaj között, a cuki csajt választanám. Mert, ha a szexi csaj levonul a lépcsőn, megbotlik, elesik, akkor ez iszonyatosan kellemetlen, ellenben, ha a cuki lány elesik, megbotlik, akkor feláll, leporolja a ruhácskáját és egy mosoly kíséretében annyit mond, hupsz! Na, ez a biztonságosabb!” 

Itt megnézheted Nagy Alexandrát a Playboy fotózáson is:

Színésznők, akikről ízléses képek készültek a férfi magazinokban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top