Sztárok

Nánási Pál erotikus képeket készített a Barátok közt sztárjáról, levetkőzött a 36 éves Nagy Alexandra

A színésznő szégyenlősnek tartja magát, de bevállalta az erotikus fotósorozatot.

Szégyenlős típus, de a Playboy kedvéért megszabadult ruháitól Nagy Alexandra. A Barátok közt 36 éves színésznőjéről készült szexi fotókkal búcsúzik a nyuszis magazin magyar kiadása. A pikáns képsorozatot Nánási Pál fotóművész készítette – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A medvetámadást megúszó Nagy Alexandra elárulta, édesanyjának és szűk baráti körének véleményét kérte ki, mielőtt igent mondott volna. A végeredménnyel azonban elégedett, fantasztikusan fest Nánási Pál helyenként dögös, máshol sejtelmesen erotikus képein. Pedig a színésznő állítja, kifejezetten szégyenlős, hajlamos a strandon is takargatni magát.

A felkéréskor ott motoszkált a fejemben, hogy a benzinkúton mit szólnak majd az emberek, vagy hogy a jövendőbeli férjem és gyerekeim előtt tudom-e majd vállalni a sorozatot. (…) A testem olyan részeit mutattam meg, amit eddig nem láthattak az emberek, de úgy voltam vele, ezek az ízlésesen erotikus képek beleférnek” – nyilatkozta az újdonsült anyukát alakító sorozatsztár.

A fotósorozatból 2 képet itt lehet megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top