nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra és párja Instagramon pózolnak

Nagy Alexandra közös képeket tett közzé a szerelmével

A barcelonai romantikus útjukról posztoltak pár képet.

Mint ahogy korábban megírtuk, Nagy Alexandra a Wellhello exbillentyűsével, Wagner Emillel alkot egy párt. A szerelmesek a tavalyi Glamour-gálán mutatkoztak először nyilvánosan. Emil egyébként négy évig játszott a Wellhello zenekarban. A Barátok közt egykori színésznője ragyog új kedvese mellett, akivel a közösségi oldala szerint éppen Barcelonában vannak. A pár az utóbbi időben egyre gyakrabban posztol közös képeket, a színes felvételekért kattints ide

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra (Fotó: Trenka Attila)

A színésznő korábban Palik Lászlóék vendége volt a Hová tűnt? című műsorban, ahol szó esett arról is, mi a véleménye a gyermekvállalásról. 

„Nem akartam nagyon sokáig gyereket, de utánajártam, hogy azért, mert azt gondoltam, a világon a legrosszabb dolog, ami történhet veled, az, az hogy gyereked lesz, mert én úgy éltem meg az ő velem való kapcsolatát. Hogy annyi dolga van, főz, mos, takarít, és nehézségnek éreztem a jelenlétemet. Ezért azt gondoltam, ki kívánhatná ezt saját magának. Én se akarom másnak, sőt sajnáltam másokat is, hogy úristen, gyereke lesz, szegény” – magyarázta a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top