nlc.hu
Sztárok

Ő Nagy Alexandra párja

Az ötkutyás Nagy Alexandra a párjáról: „Kitűnő kutyaapu lett belőle”

Ritkán beszél a magánéletéről a színésznő, most kivételt tett.

Lassan már két éve vannak együtt, Nagy Alexandra ritkán mesél a párjáról. A Reggeliben azonban a színésznő mégis betekintést engedett a magánéletébe. Elárulta, hogy mi a kapcsolatuk erőssége, valamint arról is beszélt, hogyan szokta meg a kedvese, hogy Alexandrának 5 kutyája van.

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra örül, hogy a párja is kutyabarát – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Ismertük egymás már nagyon-nagyon régen, mert 6 évvel ezelőtt is már jóban voltunk. Az Iszak Esztinek volt egy divatbemutatója, ahol ő fellépett, én pedig bemutattam az egyik ruhát, és akkor ott futottunk össze. Harmonikus volt a kapcsolatunk olyan szempontból, hogy már akkor is nagyon jól megértettük egymást. Egyébként most is a kapcsolatunk erőssége a kommunikáció. Nagyon jól tudunk minden helyzetben kommunikálni egymással, teljesen tisztelettel. Meg azt érzem, hogy ő valahogy olyan szinten ért meg, hogy amikor én még magam sem tudom, hogy mi frusztrál, mitől vagyok feszült, akkor ő valahogy rálát távolabbról és nagyon kedvesen tud hozzám férkőzni annak ellenére, hogy mondjuk éppen egy sündisznó vagyok” – mesélte.

Mint kiderült, Nagy Alexandra barátja zenész, dalokat szerez, saját magának is, sőt saját albuma is van.

A színésznőnek 5 kutyája van, de – mint mondja – a párja ezen a téren is kitűnően vizsgázott. “Kitűnő kutyaapu lett belőle” – jegyezte meg.

Nagy Alexandra korábban egy Nógrád megyei faluban élt, ahol ő lett a 160. lakó, ám tavaly szeptemberben összebútorozott a párjával és Dömösre költöztek. “Nagyon imádunk ott élni” – fűzte hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top