Sztárok

Jól sikerült a Barátok közt fürdőruhás jelenete: exkluzív képeken Görgényi Fruzsina, Nagy Alexandra és Truckenbrod Fanni

Egy jelent kedvéért vetkőzött fürdőruhára Görgényi Fruzsina, Nagy Alexandra és Truckenbrod Fanni. A Barátok közt forgatásán látványos képek készültek.

A történet szerint a Barátok közt szereplői egy halastavat akarnak eladni, a kevés érdeklődő miatt azonban kitalálják: feldobják a hirdetésüket fürdőruhás képekkel. Mindhárom színésznő másképpen készült a forgatásra. Nagy Alexandra például a forgatás előtt nem sokkal Playboy-fotózáson volt, neki nem okozott gondot, hogy fürdőruhában kellett megmutatnia magát.

Görgényi Fruzsina, Truckenbrod Fanni és Nagy Alexandra a Barátok közt forgatásán fürdőruhára vetkőztek (Fotó: RTL /  Barátok közt)

Truckenbrod Fanni az egyik legfiatalabb szereplő a Barátok közt-ben, és ő sokkal jobban izgult a fürdőruhás jelenet előtt, mint Alexandra.

„Őszintén, amikor először meghallottam, hogy az én karakterem fürdőruhában lesz, nem  igazán értettem a helyzetet, hogy az én édes kis karakterem miért csinál ilyet? Hiszen azért mégiscsak nézők ezrei előtt leszek fürdőruhában, és azért nekem nincsen tökéletes beach bodym így tél közepén. Illetve az is végigfutott a fejemen, hogy a barátom mit fog hozzá szólni, hiszen nem a vízparton vagyunk, ahol ez természetes, míg egy stúdióban azért annyira nem” – mesélte a színésznő az nlc-nek. 

„Bevallom, fenntartásokkal vágtam neki a napnak, majd eszembe jutott, hogy én már csináltam ilyet, még hozzá Szegeden, a Mamma Mia című előadásban, még pár éve nyáron, és ez is lényegében hasonló lesz. Végül nagyon élveztem a forgatást, hiszen a stáb és a rendező is figyelt arra, hogy komfortosan érezzem magam, és nem mellesleg még egy köntöst is kaptam, hogy ne kelljen végig fürdőruhában lennem, és mászkálnom az épületben fel s alá. Szóval nem mondom azt, hogy innentől csak fürdőruhás jeleneteket szeretnék, de így egyszer jó volt. Ezt is kipipálhatom a képzeltbeli listámon.”

Megnézem
Összes kép (6)

Görgényi Fruzsina nem jött zavarba a jelenttől. Arról már korábban is írtunk, hogy a színésznő elégedett az alakjával, gyerekkora óta fontos neki a sport, és a lapos hasáért keményen megdolgozik.

„Én tényleg teszek érte sokat, hogy így nézzek ki. Ha tehetem, akár mindennap lemegyek edzeni, mert tudom, hogy van olyan két hét-három hét, amikor ezt nem tudom megtenni. Mindig is jó barátok voltunk a testemmel.”

Itt megnézheted a jelenetet, amelyben a Barátok közt három színésznője fürdőruhában forgatott: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top