nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra szemtanú volt

Nagy Alexandra látta, ahogy leszúrnak valakit az utcán

Nagy Alexandra egy meghökkentő történettel mesélte el, miért fél ennyire a vértől.

Nagy Alexandra A Konyhafőnök VIP kezdete előtt állt neki először főzni, addig, mint mondta, nemigen tüsténkedett a konyhában. A Barátok közt színésznője gyakorlatilag majdnem minden alapanyagtól félt, amit a műsorban használtak, ám hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat. Igaz, az első versenynapján elájult a vér látványától, és ezzel később is meggyűlt a baja. Hogy miért, arról most mesélt először.

„Ez valószínűleg arra vezethető vissza, hogy 18 évesen szemtanúja voltam annak, hogy valakit leszúrnak. Odamentem segíteni, de rosszul lettem. Velem volt egy osztálytársam, akitől meg akartam kérdezni, hogy hívta-e már a mentőket, de a mondatot nem tudtam befejezni, mert minden elsötétült előttem. Valószínűleg az akkori énemnek ez egy traumatikus élmény volt, azóta is szorongás fog el, és összesek a vér láttán” – vallotta be a Telenovella hasábjain Nagy Alexandra, akinek hamarosan új munkát kell keresnie a megszűnő Barátok közt miatt.

Kiderült, mi lesz a Barátok közt színészeivel

Nagy Alexa (Fotó: RTL Klub)

Ez történt még A Konyhafőnök VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top