nlc.hu
Sztárok

Zaklatták Rátonyi Krisztát

„Elég ijesztő volt a dolog” – megszállott rajongó zaklatta Rátonyi Krisztinát

Nemcsak a neten üzengetett a műsorvezetőnek, hanem az egyik forgatás után "le is támadta".

Rátonyi Krisztinának bőven akad udvarlója, még ha nem is minden esetben szereznek is örömöt vele rajongásuk alanyának – írja a Ripost. A Balatoni Nyár műsorvezetője elárulta, vannak olyan „lelkes” rajongók, akiknek a lelkesedése néha átlép egy határt.

Rátonyi Krisztina

Rajongója megszállottsága megijesztette Rátonyi Krisztinát – Fotó: MTI/Kaszner Nikolett /MTVA

Van, hogy egy-egy kommentelő finoman szólva közvetlen stílusát látva elkerekedik a szemem. (…) Megesik, hogy valaki tovább megy az üzengetésen és a tettek mezejére lép” – vallotta be a jelenleg szingli Rátonyi Krisztina, akit nemrég igen kellemetlen élmény ért: egyik zaklatója a forgatás után várt rá. 

Lelkesen köszöntött, mintha közeli ismerősök lennénk. Amikor látta rajtam, hogy fogalmam sincs, kicsoda, kissé csalódott lett, majd bemutatkozott és közölte, hogy ő az, aki Instagramon szokott írni nekem. Az volt a furcsa, hogy nem is tűnt fel neki, hogy nem reagálok sem a kommentjeire, sem az üzeneteire. Ő tényleg azt gondolta, hogy van köztünk valamiféle kapcsolat. (…) Elég ijesztő volt a dolog. Azon is elgondolkodtam, hogy feljelentést teszek” – mesélte a történteket a Duna Televízió 29 éves műsorvezetője.

Őket is zaklatták:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top