Sztárok

Visszatér a képernyőre Rátonyi Krisztina

Idén immár kilencedik alkalommal kerül a közmédia képernyőjére a Balatoni Nyár, amelyben Rátonyi Krisztinát is láthatjuk.

Rátonyi Krisztinát legutóbb 2017-ben A Dal műsorvezetőjeként láthattuk, előtte pedig éveken keresztül volt a Balatoni nyár háziasszonya. Tavaly helyette a Barátok közt egykori közönségkedvence, Szabó Erika volt Vida Péter párja. Ez idén sem változik, hiszen Rátonyi Krisztina másik társat kapott.

Forró Bence és Rátonyi Kriszta a Balatoni nyár egyik műsorvezető-párosa. Fotó: Duna Televízió / Balatoni Nyár

Június 17-től a megszokott, hangulatos Balaton-parti helyszínről, széles vendég- és témakínálattal jelentkezik nap mint nap a Balatoni Nyár. A Duna Televízió népszerű magazinműsorához idén visszatér a közönség egyik kedvenc műsorvezetője, Rátonyi Kriszta, Forró Bence oldalán, őket kéthetente váltja a tavaly már összeszokott és igen kedvelt színész-páros, Szabó Erika és Vida Péter. A műsor ezen a nyáron is minden hétköznap élőben jelentkezik a révfülöpi mólóról délelőtt 10 és 12 óra között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top