nlc.hu
Sztárok

Dopeman zaklatója

Kórházból szökött őrült rajongó zaklatja Dopemant és családját, kezd nagyon eldurvulni az ügy

Az elmezavarodott nő a rapper párját és a szüleit is rendszeresen inzultálja.

Három év után elfogyott Dopeman, azaz Pityinger László türelme, feljelentette zaklatás miatt azt a 45 éves nőt, aki évek óta próbálja megkeseríteni az életét. A szókimondó stílusáról ismert, 46 éves zenész aggódik szeretteiért és a szüleiért is, ugyanis Katalin – aki korábban megszökött a kórházból és a rendőrség is kereste már – a családjának sem hagy nyugtot – írja a Blikk.

Dopeman

Elvakult rajongó zaklatja Dopemant, a rapper nem hagyja annyiban (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Nemcsak üzeneteivel, telefonhívásaival zaklatja Dopemant és családját, hanem a koncertjeire is elment, ahol meredten bámulta, sőt a követi is a zenészt, valamint a házánál és családtagjai lakásánál is megjelenik. „Nem félek tőle, de van családom és szeretteim is, akikért aggódom. Ez a nő túlment egy határon. (…) Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a hét végén este negyed tízkor felcsöngetett a lakásomba, hogy engedjem be. Nem tudom, hogyan talált rám, hívtam a rendőröket és feljelentést tettem” – mondta el a 3 éve autóbalesetet szenvedő rapper.

Olvass még Dopemanról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top