nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliskának sokat segít a családja

Széphalmi Juliska: „Lacikával már elfelejtettük, milyen volt a régi életünk”

Egy hónappal a térdműtétje után már nem kell mankóval járnia Széphalmi Juliskának. A Survivor játékosa most már látja a gyógyulása végét, és egyáltalán nem is bánja, hogy több időt tölthet otthon kisfiával.

Nagyon közel került a Survivor-győzelemhez Széphalmi Juliska, aki élete egyik nagy kalandjának tartja a műsort. Az ottani fizikai kihívásokat szerencsésen megúszta sérülés nélkül, ám nyáron egy próba során elszakadt egy keresztszalagja, és a műtétet nem tudta elkerülni. Már akkor kiderült, hogy hónapig tart a rehabilitáció, most még heti kétszer jár gyógytornára és jégszaunába, hogy segítse gyógyulását. Juliska örömmel mesélte, hogy napról napra jobban érzi magát.

Széphalmi Juliska boldog, hogy végre nem kell mankóval járnia

Széphalmi Juliska boldog, hogy végre nem kell mankóval járnia (Fotó: Széphalmi Juliska)

„Nemrég eltehettem a mankót, ami óriási boldogság volt számomra. Lassan-lassan, de a gyógyulás útjára léptem. Összesen egy alkalom volt, hogy kétségbe estem a műtét után, de aztán megráztam magam és elhessegettem a rossz gondolatokat” – mondja Juliska.

„Szerencsére van segítségem, a szüleim, a nagymamám és a barátaim is ott voltak velem a legelején, sokat köszönhetek nekik. Még két hétig mindig nem vezethetek, ezért hosszú szervezést igényel, míg Lacikát elvisszük edzésre, vagy úszásra, de nemsokára ez is megoldódik. Pozitívan állok a jövő felé, nyolc hónap múlva már újra színpadra is állhatok. De persze otthon napi kétszer kell gyógytornáznom, hogy a térdszalagom teljesen rendbe jöjjön. Addig pedig élvezem, hogy több időt tölthetek a kisfiammal és csinosíthatom a lakásunkat. Lacikával már el is felejtettük, milyen volt a régi életünk, amikor esténként fellépésekre rohantam, most egy sokkal nyugodtabb életet élünk, ami boldogsággal tölt el.”

A Survivor után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top