nlc.hu
Sztárok

Survivor: Dani a műsor óta sokat változott

Survivor: Danit rengeteg támadás érte a műsor alatt és után, ami nagyon megviselte lelkileg

Lelkileg és fizikailag is megviselte a Survivor győztesét az elmúlt időszak.

Pár héttel ezelőtt kiderült, hogy Pintér Dániel nyerte a Survivort és a címmel járó pénznyereményt. Mint mindenkinek, neki is sok konfliktusa volt a szigeten eltöltött idő alatt, de mindig próbált objektív maradni és kevés alkalommal vitték el az érzelmei. Azt mondja, visszanézni olyan volt, mintha újra átélte volna, ám a műsor alatt rengeteg támadás érte, ami lelkileg és fizikailag is megviselte.

„Amikor kikerülünk a nyilvánosság elé, azt hiszi az ember, hogy ez tök jó, meg csilli-villi és van is egy része, ami jó… De ezzel együtt nagyon sok kritika és undorító minősítés kerül az ember életébe, amire nem hiszem, hogy fel lehet készülni és nem hiszem, hogy ez jogos. Amikor az embert az emberi mivoltában kezdik ki, vagy a családját támadják, az fura. Ezt helyén kell kezelni, ez mind projektálás” – részletezte Dani, aki elárulta, szeretné megvetni a lábát a médiában, de nem feltétlenül a reality irányban, hiszen szeretne értéket képviselni. 

„Ez régóta dédelgetett álmom volt, a Youtube, meg a podcast. Szeretnék értéket átadni. Nem vagyok szégyenlős, ez a része tök jó élmény” – mondta. Az is kiderült, hogy szeretné megtartani a jelenlegi állását, de abban is gondolkozik, hogy esetleg teljesen a média felé fordul.

survivor dani

Survivor Dani (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top