nlc.hu
Sztárok

Így néz ki Járai Máté a Survivor forgatása után

Járai Máté hazatért a Survivor forgatásról: „Úgy érzem, egy dolgot tisztázni kell”

Éppen Dominikán forgatott Járai Máté, amikor szeretett nagymamája, Törőcsik Mari elhunyt. A színész kapott néhány bántó megjegyzést, néhányan kérdőre vonták, miért nem szakította meg a Survivor-forgatást, amikor megtudta, hogy a nagymamája meghalt. Éppen ezért a színész-műsorvezető úgy érezte, hogy ezzel kapcsolatban jót tesz, ha elmondja az igazságot. 

Járai Máté lefogyva és vidáman tért haza a Survivor forgatásról

Járai Máté lefogyva tért haza a Survivor forgatásról

„Az egyetlen dolog, ami nagyon bántott az ötvennapos forgatás után, hogy hazajöttem, és egyből az fogadott, én miért nem voltam ott Törőcsik nagymamám temetésén. Na most én tudtam, hogy ő nagyon beteg, és valószínű volt, hogy mire visszajövök a forgatásról, ő már nem fog élni. Az ő végakarata az volt, hogy az én nagynéném, Teréz lánya és az ő párja beleszórja a hamvait a Tiszába. Nem hogy én nem voltam ott, hanem a saját, további rokonok sem voltak ott a temetésén. Ez volt a végakarata, hogy ne legyen egy ilyen nagy, állami temetés, ahol mindenki ott van, hanem egy nagyon-nagyon szűk kör, vagyis kizárólag a lánya legyen ott. Ez az egyik. A másik, hogy aki ismeri az ilyen típusú műsorokat, amelyek külföldön forognak, főleg ebben a Covid-helyzetben, azok pontosan tudják, hogy ez nem úgy van, hogy én felpattanok egy gépre, 24 órát utazom, elmegyek egy temetésre, majd visszamegyek, mert ebből a játékból nem lehet csak úgy kiszállni. Arról nem is beszélve, hogy senki a családon belül ezt nem hánytorgatta fel, sőt! Ezt fontosnak tartottam elmondani. Mindenki tudja, milyen fontos helyet foglalt el a szívemben, és nem abban hiszek, hogy ha valaki ott van a temetésén, akkor gondol rá elég sokat. Ez volt az egyetlen dolog a visszatérésem után, amit úgy éreztem, hogy mindenképpen tisztázni szeretnék.”

A színész meglepte a Reggeli műsorvezetőit a megjelenésével, mert arra számítottak, hogy Kíra érkezik majd a stúdióba. Máté nagyon lefogyott a Survivor forgatáson, ezzel kapcsolatban azonban nem árulhatott el semmit, egy dolgot leszámítva. 

„Semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni abból, hogy ki mikor jött haza, mert egyszerre mentünk és egyszerre jöttünk vissza a Covid-helyzet miatt.”

Járai Máté a Survivor egyik versenyzője:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top