nlc.hu
Sztárok

A Survivor forgatási helyszíne

Csodaszép fotók: ezen az egzotikus helyen forgatják az idei Survivort

Két év szünet után idén ötödször lesz látható a Survivor az RTL Klubon. Az új évad különlegessége, hogy az egyik csapat ismert játékosokból, míg a másik civil versenyzőkből áll majd. Mutatjuk, milyen mesés helyen küzdenek a versenyzők a fődíjért.

Az idei Survivor kicsit más lesz, ezúttal ugyanis ismert emberek is ringbe szállnak a húszmillió forintos fődíjért. Idén először az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe vezeti a műsort, aki nagyon készült erre a feladatra. 

Joe vezeti a Survivor 2021-es évadát, már Dominikán forgat

ÉNB Joe vezeti a Survivor 2021-es évadát

“Ez a műsor versenyzőként olyan embereknek való, akik vagányan tudják kezelni a környezet adta kihívásokat Ha kivételesen kapnék fogkefét és fogkrémet, vagy ez lenne egy feladat nyereménye, tutira elindulnék, de ebben a műsorban nem lehet kivételezni, még akkor sem, ha ismert ember a versenyző, hiszen az idei évadban civilek hírességekkel versenyeznek. (…) Nem szállodában leszek, hanem lesz egy bungalóm, ami amúgy szintén nem számít bogármentes övezetnek. A rohadt meleg és a hatalmas páratartalom elől sem tudok majd elrejtőzni. Mindennap forgatok, sok időm nem lesz pihenni ebben a jó pár hétben. A legnagyobb kihívás azonban az lesz, hogy távol leszek a szeretteimtől. Ragaszkodom bizonyos dolgokhoz, a megszokások híve vagyok, és az, hogy itt ez nem lesz, már önmagában jókora nehézség.”

Joe nem kíméli sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. A produkciót gyártó Paprika Studios Executive Producere, Pető Gábor a kinti munkáról mesél. 

“Jelenleg is a helyszínen vagyok. Nem véletlen, hogy Dominika ilyen népszerű forgatási helyszín, hiszen az ország természeti adottságai különlegesek. Kevés olyan hely van a világon, ahol forgatási szempontból ilyen ideális az éghajlat, és a környező szigetvilágnak köszönhetően valóban elszigetelten, nem mellesleg biztonságban élhetnek a versenyzők.”

“Magyarokon kívül finn, dán, norvég és svéd stábok is dolgoznak, vagy fognak dolgozni itt Dominikán. A forgatási helyszínt nemzetközi együttműködésként, ezekkel az országokkal közösen alakítottuk ki. Mivel a Paprika Studiosnak van a legnagyobb tapasztalata ennek a formátumnak a gyártásban, mi vállaltuk, hogy elsőként kezdjük a munkát. Utánunk kezdtek el dolgozni a finnek, majd jönnek a dánok és a norvégok, végül pedig a svédek.”

Mesés helyen forgatják az idei Survivort
Megnézem
Összes kép (5)

A Survivor nagy kaland mindenkinek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top