nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Panyik Anita és Bíró Tamás

Összeházasodott a Survivor szerelmespárja

Egymás után négyszer is kimondták a boldogító igent.

A Survivor egykori versenyzői Dr. Panyik Anita és Bíró Tamás nemrég összekötötték az életüket, az esküvőjük részleteiről a Reggeliben meséltek. A szerelmespár 3 évvel a túlélőshow után talált egymásra. Amúgy külön évadban szerepeltek: Anita 2017-ben szállt harcba a fődíjért, Tomi pedig Anita akkori szériáját még nézőkért kísérte végig, ő a 4. szériában szerepelt.

Panyik Anita

Panyik Anita és Bíró Tamás egymás nevét is felvették – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Mint kiderült, négyszer mondták a boldogító igent. “Azért volt négy igen – teljesen véletlen volt -, mert mi szerettük volna letudni a hivatalos részét korábban, és egy olyan kis pici faluban házasodtunk össze, Tiszapüspökiben, ahol azért nem sok esküvő van. Egy hatalmas, romantikus szertartás volt, utána egy kétnapos bulival. (…) A helyszínen is szerettünk volna a lagzi alkalmával is egy egyházi szertartást, de a papunk azt mondta, hogy ő a saját kis templomában, Kótajban, a mező közepén összeadna minket egy nappal a lagzi előtt. Tehát ott is volt egy egyházi esküvő, és utána volt még egy szertartás, és még egy egyházi szertartás. Így volt négy esküvőnk” – magyarázta Panyik Anita.

Tartották a hagyományt, ezért az esküvő előtti utolsó éjszakát nem töltötték együtt, sőt egymás ruháját sem látták a nagy nap előtt. Bíró Tamás romantikusnak tarja magát, a Reggeliben azt mondta, többször is elérzékenyült, amikor meglátta kedvesét az esküvői ruhában. “Tudtam, hogy gyönyörű lesz, és a legszebb volt a világon, úgyhogy azért sikerült elérzékenyülni” – vallotta be az ifjú férj.

A szerelmesek a nászutat sem aprózzák el: rögtön kettőt is beterveztek maguknak. “Most elmegyünk egy előnászútra, hogy felkészüljünk a nagyobb nászútra. Visszamegyünk a Dolomitokba hegyet mászni, vadkempingezni augusztus első hetében. Szeptemberben pedig szeretnénk egy nagyobb nászútra menni, Kilimandzsáró-mászásra. (…) Utána pedig megyünk Zanzibárra” – árulta el Panyik Anita.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top