nlc.hu
Trend

Axente Vanessa menyasszonyi ruhája

Csodálatos ruhában mondta ki a boldogító igent a magyar szupermodell, Axente Vanessa

Egy magyar tervező ruháját választotta.

Axente Vanessa az egyik legkeresettebb magyar modell, akit 2019 januárjában jegyzett el indiai származású szerelme. 2020 decemberében sor került az esküvőre is, ám nem úgy, ahogy eredetileg tervezték: szűk körben mondták ki a boldogító igent, a lagzi azonban elmaradt a Covid miatt. Ezt pótolták be a hétvégén.

Axente Vanessa és férje

Fotó: Instagram

A szupermodell Dalaarna ruhát viselt a nagy napon, a márkának adott interjúból pedig pár részlet is kiderült. „Mivel nagyon nemzetközi lesz a vendégseregünk, és sokan közülük először járnak Budapesten, a legfontosabb szempontunk az volt, hogy megmutassuk nekik ennek a gyönyörű városnak a legszebb és legizgalmasabb részeit. Ennek megfelelően csütörtökön egy sétahajózással indítottunk a Dunán, pénteken este pedig a Halászbástyán folytattuk az ünneplést, ahonnan az egész városra talán a legszebb kilátás nyílik, nem beszélve a Várnegyed különleges történelmi épületeiről vagy a Mátyás-templomról. Ezenfelül összeállítottunk egy Budapest Guide-ot is a vendégeinknek, amelyben a kedvenc budapesti helyeinket gyűjtöttük össze Rahillal, köztük múzeumokkal, sétaútvonalakkal, éttermekkel és egyéb izgalmas programokkal. Szombaton pedig a Kiscelli Múzeum volt az esküvőnk helyszíne, ami igazán merész és szokatlan választásnak bizonyult, és mi pont ezért szerettünk bele Rahillal. Magát a szertartást a múzeum bejáratánál, a szoborkertben tartottuk, ami koktélórával folytatódott a kertben, a vacsorát és az esti partit pedig már a régi templomteremben szerveztük meg. Csodálatos volt az épület a minimál, greenery stílusú dekorral, amelyet a plafonról lelógó csillárok, sok száz gyertya és a fények játéka tett különlegessé és meghitté” – idézik Vanessát a márka honlapján. A modell gyakorlatilag bármelyik nemzetközi divattervező ruháját választhatta volna, mégis egy magyar brandre esett a választása.

„Imádtam viselni, és sajnálom, hogy csak egy napig tartott a varázslat, de talán pont ezért lesz annyira emlékezetes minden egyes pillanat, amit a ruhában tölthettem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top