nlc.hu
Sztárok

Iszak Eszter és Gyurta Dani esküvője

Összeházasodott Iszak Eszter és Gyurta Dani

Teljes titokban mondták ki a boldogító igent, a Puskás-Dallos házaspár azonban lebuktatta őket.

Összeházasodott Iszak Eszter és Gyurta Dani. Az esküvőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biri településen található Le Til Kúrián tartották.

Iszak Eszter és Gyurta Dani

Iszak Eszter és Gyurta Dani 2020 áprilisa óta van együtt – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central,  (j): MTI/Szigetváry Zsolt

A házasságkötést azonban nem az ifjú pár jelentette be, az eseményről Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti posztolt a közösségi oldalukon. “Drága Iszak Eszti és Gyurta Dani, sok boldogságot! #éljenazifjúpár” – írták bejegyzésükben, amelyen két fotót is megosztottak magukról, mint esküvői vendégek.

Iszak Eszter és Gyurta Dani tavaly június elején jelentették be az eljegyzésüket. Az olimpiai bajnok úszó egy hónappal később mesélt először a tervezett esküvőjükről. “Családcentrikus embernek tartom magam, ezt vélhetően tovább erősíti majd, ha Isten színe előtt kimondom, hogy igen, készen állok a férjszerepre. Az esküvőről a járvány miatt még nehéz beszélni. Sajnos folyamatosan változik a helyzet, de mivel normális és fesztelen lagzit szeretnék, megkötések és félelmek nélkül” – nyilatkozta tavaly júliusban.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top