nlc.hu
Sztárok

Járai Kírát megviseli, hogy nem beszélhet Járai Mátéval a Survivor miatt

Járai Kíra: „Elsírtam magam, amikor megláttam Mátét a tévében”

Tegnap mindenki megtudta, kik lesznek a Survivor első Sztárcsapatának tagjai. Ha lemaradtál volna, akkor egy gyors névsorolvasással kezdem: 

  • Gáspár Evelin
  • Nagy Alexandra, a Barátok közt színésznője volt
  • Széphalmi Juliska, akit a Nyerő Párosban még  Sánta Laci feleségeként ismertünk meg
  • Catherine Dederick énekes-dalszerző, Yvonne Dederick lánya
  • Kabát Peti
  • Zsolt gazda, azaz Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából
  • Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja
  • Járai Máté
Survivor Sztárcsapat: Nagy Alexa a Barátok közt színésznője
Megnézem
Összes kép (8)

A Fókusz adásában minden versenyző megszólalt, többek között a Reggeli műsorvezetője is, akinek remegett a hangja az izgalomtól. 

„Ami talán a legfontosabb és legérdekesebb, hogy folyton azt keresem, hol Kíra. Huszonkét év alatt soha nem voltam külön tőle, főleg ennyi időt nem. És nyilván nagyon izgatott vagyok a játék miatt, ami most már órákon belül elkezdődik, és nem tudom, hogy készüljek fel jól.” 

Ma pedig Járai Máté felesége, Kíra is elmondta, hogyan készültek fel erre a kalandra. 

„Gyakorlatilag, amikor elment, pánikrohamot kaptam” – meséli a színész-műsorvezető felesége, aki szerint olyan, mintha kiszakították volna az életéből a párját, hiszen amióta csak ismerik egymást, olyan nem volt, hogy ne kommunikáltak volna mindennap. Tavaly a Nyerő Páros kihívásainál is egymás támaszai voltak. 

„Én ezerrel nyomtam, hogy egy ilyen kalandot szerintem nem lehet kihagyni, én rögtön mennék, mert ez egy elképesztő önismereti utazás. Úgy voltam vele, hogy amúgy is sokat voltunk együtt, jót fog tenni nekünk egy kis különlét, meg hogy nekünk fejlődnünk kell, megálljuk-e a helyünket egyedül, egymás nélkül. Kábé az elutazása előtt három nappal jöttem rá, hogy basszus, tényleg elmegy. Akkor jött egy pánik, szerintem mindkettőnkre, onnantól egymáson lógtunk.”

Járai Kírának hiányzik Járai Máté, aki jelenleg a Survivor Sztárcsapatával forgat

Járai Kírának hiányzik Járai Máté, aki jelenleg a Survivor Sztárcsapatával forgat

Mint kiderült, a tegnapi Fókusz-adásban, amikor Máté mondta, mennyire hiányzik neki a felesége, Kíra a tévé előtt elsírta magát. 

„Most már nagyon sok ideje nem beszéltem vele, és nem is láttam, ez egy ilyen kis morzsa volt.”

Korábban is kiderült már, hogy Máté nagyon figyel a megjelenésére, és a felesége szerint régen elképesztően bírta a kemény diétákat is, igaz, ez most nehezebben megy majd neki. Pláne, hogy alapvetően sem nomád típus, pont ezért úgy készült a megmérettetésre, mint egy szerepre. 

„Azt mondta, ő Tom Hanks lesz a szigeten és így fogja megpróbálni végigvinni, hogy azt képzeli, egy hollywoodi filmet forgat.”

Járai Máté és Járai Kíra kapcsolata nagyon szoros: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top