nlc.hu
Sztárok

Survivor Hungary 2021 első részletei

Survivor: nem kivételeznek majd a sztárokkal sem

Idén már biztosan nem marad el a Survivor forgatása, ahol ismert emberek és civilek csapnak majd össze. Íme néhány részlet!

Ahogy már tudjuk, biztosan leforgatják a Survivort, amire ÉNB Joe már tavaly óta nagyon készül. A napi sorozat után tavaly a Konyhafőnökben bizonyított, most műsorvezetőként láthatjuk, de nem csak ez lesz a változás a 2021-es forgatáson. 

„Mindenképpen kell majd kitartás, és ha kitűzöl egy célt, azt igenis végig kell vinni, ami nagyon-nagyon nehéz lesz. Sokan lesznek, akik majd azt gondolják, mi ez nekem. Lehet, hogy inkább a hírességek azok, akik el vannak kényeztetve, de bízom benne, hogy mindenki maximálisan oda fogja tenni magát” – mondta Joe a Reggeliben. A húszmilliós fődíjért a celeb és a civil csapat küzd majd meg egymással eleinte, és a műsorvezető ígéri: nem lesz kivételezés.

ÉNB Joe, azaz Varga Miklós lesz az Survivor 2021 műsorvezetője

ÉNB Joe, azaz Varga Miklós lesz az Survivor 2021 műsorvezetője

„Mindenkivel keményen fogok viselkedni” – állítja a sportoló, aki szívesen megmérettetné magát akár versenyzőként is. Főként a taktikai rész érdekli, mert már most tudja, hogy a műsor elején mindenki mindenkinek a barátja lesz, de a játék előrehaladtával biztosra veszi, hogy a versenyzők hátba szúrják majd egymást.

Joe a helyszínről ugyan nem beszélhet, de annyit elmondhat, hogy szerinte az életkörülmények, a páratartalom, a meleg, az ételek miatt hamar megtörnek majd a versenyzők, ilyen értelemben inkább mentális küzdelemről lesz szó. Viszont arra figyelnek majd a szerkesztők, hogy például egy erőgyakorlatnál más-más súlyt kell majd egy nőnek megemelnie, mint egy férfi játékosnak. 

Már most az állóképességre kellene figyelni, és szerinte meg kell tanulnia minden versenyzőnek koplalni:

A Survivor korábbi évadairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top