nlc.hu
Család

Survivor: Panyik Anita és Bíró Tamás szülők lesznek

Kisbabája lesz a Survivor szerelmespárjának, Dr. Bíró-Panyik Anitának és Bíró Tamásnak

Hamarosan szülők lesznek.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Survivor egykori versenyzői Dr. Bíró-Panyik Anita és Bíró Tamás pár éve összekötötték az életüket. A szerelmespár 3 évvel a túlélőshow után talált egymásra. Amúgy külön évadban szerepeltek: Anita 2017-ben szállt harcba a fődíjért, Tomi pedig Anita akkori szériáját még nézőkért kísérte végig, ő a 4. szériában szerepelt. Most újabb örömhírről számoltak be: hamarosan szülők lesznek.

Íme a bejelentő poszt:

„Bővül a Bíró-Panyik Család, imádjuk az extrém túrákat, de ez lesz a legnagyobb, minden bizonnyal a legkeményebb kaland, amire eddig vállalkoztunk. Baby Bíró hamarosan érkezik” – áll a közös posztjukban. Dr. Panyik Anita a mai Reggeliben mesélt a terhességéről, aminek az eddigi 21 hete nem volt zökkenőmentes.

„Ez egy csoda! A 21. hétnél tartok, ebből mondjuk 18 hetet nagyon nehezen éltem meg eddig, de most már jobban vagyok, úgy érzem, hogy visszakaptam magam. Napi 12 óra rosszullét volt, ezt nem mindig mondják el előre, meg voltam lepődve, hogy ilyen is van. Ennek az az oka, hogy extrém magas terhességi hormonom van, viszont ez nagyon jó a babának, úgyhogy ez adott nekem egy kis nyugalmat, hogy biztonságban vagyunk. Megsínylettem ezt a 18 hetet” – nyilatkozta a kismama, majd kiemelte, hogy férje, Tamás igazi hős volt az elmúlt hónapokban, és mindent ügyesen intézett. 

panyik anita bíró tamás

Dr. Bíró-Panyik Anita és Bíró Tamás (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top